[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neoni, sae, microrazbora galaxi si poate in viitor si creveti...  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Acvariul este red crane 20 litri, de data asta e la vecinul meu, eu am grija de el si acest set-up a fost inceput aseara:
Ce am cumparat cu vecinu pe langa acvariu si capacul pe care i le-am dat:
-un filtru hailea identic cu cel pe care l-a avut acvariul in dotare la inceput si se stricase;
-4 kg de pietrisi de granulatie mica;
-tetra aqua safe;
-o buturaga cu niste anubiasi, echinodorusi, cryptocorine si moss si o cryptocorina;
-6 neoni rosii;
-2 Sae;
-2 microrazbora galaxi, care o sa fie in curand 5 sau 6;
-un melc asasin
Urmeaza sa pun niste poze cu acvariul sa-mi spuneti o parere.
Am pus jumatate din apa din acvarile mele ciclate.

My nano reef

[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Acvariil este prea mic pentru neoni. Au nevoie de spatii sa inoate.
Lasa doar microrasborele.

Fa schimburi de apa dese si mancarr cu zgarcenie.
Acvariul nu este nici pe departe ciclat.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

da,daca filtrul nu e ciclat o sa ai parte de o mare surpriza in maxim 2 zile.apa se va decicla din cauza filtrului.asa a facut carasul meu hidropizie,dar a scapat cu viata

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Acest acvariu a evoluat, am schimbat filtrul cu un hang on, fertilizez cu mai multe tipuri de fertilizatori, totul merge bine, acvariul gazduieste:
2 sae, 3 microrazbora galaxi, 2 cory panda, 2 masculi de guppy, 4 neoni si multi pui de melci asasini, pun si o filmare mai veche cu bazinul, acum e plin de plante, o sa mai fac maine o filmare si va arat cum arata:

Acest acvariu in momentul de fata isi traieste ultimele zile(e plin de plante si sunt multi pesti), urmeaza update la un 30 litri.

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Acvariul audiat upgradat la 30 litri acum câteva luni, s-a stricat sistemul de iluminat, au r?mas doar un sae si 3 neoni si mâine merg cu Vecinul meu sa luam o lampa, un filtru extern, Pesti si plante (mai are doar anubias Nana), un sistem co2 si ce ne mai orientam in pet shop.....

My nano reef

[Email]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: