Acvariul este red crane 20 litri, de data asta e la vecinul meu, eu am grija de el si acest set-up a fost inceput aseara:
Ce am cumparat cu vecinu pe langa acvariu si capacul pe care i le-am dat:
-un filtru hailea identic cu cel pe care l-a avut acvariul in dotare la inceput si se stricase;
-4 kg de pietrisi de granulatie mica;
-tetra aqua safe;
-o buturaga cu niste anubiasi, echinodorusi, cryptocorine si moss si o cryptocorina;
-6 neoni rosii;
-2 Sae;
-2 microrazbora galaxi, care o sa fie in curand 5 sau 6;
-un melc asasin
Urmeaza sa pun niste poze cu acvariul sa-mi spuneti o parere.
Am pus jumatate din apa din acvarile mele ciclate.
IP:
da,daca filtrul nu e ciclat o sa ai parte de o mare surpriza in maxim 2 zile.apa se va decicla din cauza filtrului.asa a facut carasul meu hidropizie,dar a scapat cu viata
Acest acvariu a evoluat, am schimbat filtrul cu un hang on, fertilizez cu mai multe tipuri de fertilizatori, totul merge bine, acvariul gazduieste:
2 sae, 3 microrazbora galaxi, 2 cory panda, 2 masculi de guppy, 4 neoni si multi pui de melci asasini, pun si o filmare mai veche cu bazinul, acum e plin de plante, o sa mai fac maine o filmare si va arat cum arata:
Acest acvariu in momentul de fata isi traieste ultimele zile(e plin de plante si sunt multi pesti), urmeaza update la un 30 litri.
Acvariul audiat upgradat la 30 litri acum câteva luni, s-a stricat sistemul de iluminat, au r?mas doar un sae si 3 neoni si mâine merg cu Vecinul meu sa luam o lampa, un filtru extern, Pesti si plante (mai are doar anubias Nana), un sistem co2 si ce ne mai orientam in pet shop.....