[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
topic sters  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara ,
nu stiu daca trebuia sa postez aici sau cu cine sa iau legatura....mii de scuze daca postez aiurea la sectiunea asta. nu am gasit unde sa postez sau sa rezolv problema

problema: mi sa sters un topic de la sectiunea vanzari si anume:

Extras din Regulamentul ariei de Vanzari: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/56.page

- Afacerile de genul "construiesc acvarii pe comanda" sau "crescator de discusi ofer 4 varietati permanente" sunt permise doar cu acordul conducerii. Contactati: mosu@acvariu.ro. Daca aveti aprobare de la mosu pentru publicitate (vanzari engros/neocazionale), spuneti-o in post. Evitati astfel stergerea din greseala a postului respectiv.

Administratia

Am aprobare de la Mosu pt a posta si am spus asta in primul post mai vechi....nu stiam ca trebuie sa repet asta in fiecare post.

Ce pot sa fac ca sa recuperez postul/topicul?.....nu de alta da am lucrat un pic la el.
Pot sa mai postez saptamana asta sau incalc regula cu 2 posturi intr-o saptamana?

multumesc si inca o data scuze daca am facut topicul prezent intro sectiune din care nu face parte.

o seara buna,

calin
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare,

Daca ai vorbit cu mosu, atunci trebuie sa specifici in fiecare postare... scuze, da' e mai clar pentru toata lumea.
Da-mi mie, te rog, pe PM, toate detaliile din topicul respectiv si eu o sa-ti editez acel mesaj conform dorintei tale.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

Oki de acuma asa o sa fac....
Pot sa mai postez sapt asta sau nu?
nu are rost sati dau detaliile ca tot la fel am de scris si recautat....mersi oricum.
vreau doar sa stiu daca mai pot sa postez sau trebuie sa astept o sapt de la ultimul post.
mersi mult de lamurire si de intelegere.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare,

- Din punct de vedere tehnic, poti posta doar saptamanal... softul nu-ti permite sa deschizi alt topic, decat dupa 7 zile.
- Nu e vorba ca "te lasam, sau nu te lasam", ci depinde de setarile software ale serverului.
- Tot ce pot sa fac eu, ca admin, este sa-ti reeditez mesajul si sa refac structura sa initiala... evident, daca-mi dai pe PM "textul".
- Daca iti este greu sa rescrii mesajul, atunci trebuie sa astepti pana expira cele 7 zile.

E clar acum?

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

da domnu e clar...mersi mult de ajutor...o sa revin probabil cu mesajul pe PM daca o sa gasesc ceva timp diseara.
o zi buna iti doresc
calin
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Multumim, la fel si tie!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: