[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand piatra ponce naturala 100%. perfect pentru filtrarea biologica  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
razvan_toth
Junior member

IP:

Informatie pentru toti cei care au comandat. Comanda a fost data. Saptamana viitoare pe miercuri ar trebui sa ajunga marfa la mine. In principiu joi voi trimite coletele la toti care au comandat.

Deoarece au fost multe solicitari dupa ce am plasat comanda voi mai aduce inca o tura de piatra ponce. Pentru aceasta comanda nou va rog sa ma contactati telefonic 0734881017 sau prin PM.

Ape limpezi la toata lumea.

Vand piatra ponce naturala 100%. Nu contine alte roci.

Granulatia care o vand este de 12-20mm sau 6-12mm. Recomandarea mea este de 12-20mm.

Produsul nu este tratat cu solutii chimice. Vine direct din Cariera. Este un material filtrant foarte bun, cateva cautari pe google vor confirma acest lucru. De altfel daca nu era un mediu filtrant foarte eficient banuiesc ca cei de la Seachem (Matrix) sau cei de la ADA (Bio Rio) nu l-ar fi folosit si nu l-ar fi comercializat la preturi uriase in raport cu preturile mele.

pret/litru
1-3 litri - 13,99lei
3-5litri - 12,99lei
peste 5 litri - 11,99lei! La cantitati mari gen 15-20litri (sau peste) pretul este negociabil.

Marfa va sosi peste 3 saptamani deoarece atunci va merge un prieten dupa ea. Altfel pretul ar fi fost altul deorece sunt niste costuri foarte mari la transport.

Pentru detalii, comenzi si rezervare marfa va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0734881017 sau prin PM.[img]

Forum Index » Vanzari
Go to: