[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Execut standuri din pal  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
andrei.ene90
Junior member
[Avatar]

IP:

Prin bunavointa lui mosu, public si eu urmatorul anunt:

Execut la comanda standuri de acvarii, din pal simplu sau dublu, cantuit cu abs de 0.4 sau 2 mm, cu posibilitatea alegerii dintr-o gama variata de culori si texturi.
Se pot copia modele ale firmelor deja consecrate sau se poate realiza dupa designul dorit de beneficiar. Din pacate nu am poze pentru a va arata ceea ce fac, dar expun mai jos cateva exemple de standuri ale firmelor cunoscute si pretul la care le pot executa eu:
Juvel Vision 180 – 300 lei
Juvel Lido 120 – 180 lei
Eheim Duo 80 – 200 lei
Aquael Aludecor 100 – 350 lei
Mentionez ca preturile afisate mai sus sunt informative, daca cineva doreste un mobilier identic cu unul din ele pretul poate varia in functie de culoare si grosimea de pal (producatorii acestora folosind doar pal simplu, de 18mm)
Auntul este valabil doar pentru colegii din Bucuresti si imprejurimi. Asigur transportul si montajul acasa la beneficiar (neavand posibilitatea de a-l transporta gata montat). Pentru contact se poate folosi pm-ul, email: andrei.ene90@yahoo.com , sau nr. de telefon 0727873608

Forum Index » Vanzari
Go to: