[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dulii/socluri tub T8 protejate la umezeala  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Pentru cei interesati am vazut astazi in Constanta la vinzare socluri/dulii pentru tuburi fluorescente T8 (26mm) protejate la umezeala. Sunt, daca nu ma insel, exact cele folosite la capacele Juwel. Nu dau numele magazinului pt ca nu este reclama, nici pretul pentru ca eu nu am de vinzare nimic. Daca cineva este interesat rog moderatorul sa indice unde putem continua discutia pentru ca nu pot raspunde la pm-uri. Multumesc.
Atentie sunt numai socluri duble - adica pt doua tuburi.
kata
Member
[Avatar]

IP:

TLD 830 de 30 Watt (90 cm lung) intra in categoria T8 (26 mm)?
La ce te referi cand ai spus socluri/dulii? Doar contactele alea in care vine fixat neonul sau suportul cu totu' al neonului (inclusiv bobina, starter etc)?

"Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!"
[Email] [Yahoo!]
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca cineva este interesat rog moderatorul sa indice unde putem continua discutia ...

Fiind informatie de interes si uz general poti preciza linistit dar sec numele magazinului, adresa si pretul. (Nu se vor imbogatii aia din soclurile vandute si nici nu va fi inabusita concurenta :-) )

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Magazin EuroVial
Pret - cred - aprox 9.3RON pe bucata (adica dulia dubla de la un capat - pt doua tuburi fiine nevoie de doua astfel de dulii). Am spus cred la pret pt ca nu m-am uitat foarte bine. Scria 92800 ceea ce ar putea fi codul produsului.

De ce nu pot face edit la mesaj????
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Gabriel wrote:De ce nu pot face edit la mesaj????
A fost scos butonu' "Edit" pentru ca unii s-au suparat si si-au mutilat propriile posturi rezultind topicuri iposibil™ de inteles.

Daca vrei sa-ti editezi un post cere ajutorul unui moderator sau administrator.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: