[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cristian - Bacau  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ROCrysty
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine v-am gasit.

Sunt nou in domeniul acvariilor.

Am terminat liceul la Mate-info, am lucrat o perioada la service GSM iar acuma fac postliceala.

Treaba e ca m-am saturat de chestii fara suflet (telefoane, calculatoare, laptop-uri) si am decis ca e un moment bun sa incerc altceva. Am fost la petshop si am gasit cate un minus pentru orice inafara de pesti, unde am gasit mai multe.
Pesti sunt interesanti si prezinta o provocare mare. Nici-odata nu poti sa spui ca stii totul despre pesti.
Aveam ceva banuti si am achizitionat asa:
Acvariu 60 L - 100 lei
Filtru, incalzitor, pompa de aer, pietris, planta, si neon - 200 lei
Pesti - 50 lei

Acvariu actual

Deja am in minte urmatoru proiect, dar nu am banii.

Sunt sigur ca alaturi de voi, am sa reusesc cu succes sa am grija atat de pesti cat si de plante.

Un 2014 minunat si plin de bucurii.
[Yahoo!]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

in primul rand La multi ani! si bine ai venit..
daca te documentai putin inainte nu ai fi cheltuit de exeplu bani pe o pompa de aer care e inutila la un acvariu, cu exceptia celor de tratament unde e nevoie de temperatura mare si oxigenare puternica a apei.

din start daca vrei plante scoti pompa de aer. Plantele au si ele nevoie de substrat , lumina, fertilizanti etc.
Iarasi daca te documentai nu cumparai si pestii de la inceput , pentru ca s-ar putea sa ii pierzi in perioada de ciclare a acvariului.

in concluzie poti accesa linistit articolele de la coltul incepatorilor ..vei afla multe lucruri foarte interesante.. Acolo am inceput si eu , si desi nu ma consider un acvarist pro, imi place sa cred ca acord animalutelor mele cam tot ce au nevoie. Sunt sigur ca si tu vei gasi foarte multe chestii interesante care te vor ajuta sa profiti la maxim de frumusetea unui acvariu sanatos si stabil.

Multa bafta !

Forum Index » Despre noi
Go to: