[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neoni avariati.  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
lucians
Junior member

IP:

Salut.

Nu vreau sa fiu injurat, poate ca mai exista pe undeva aceste simptome.
Am 2 acvarii. In ambele sunt prezenti neoni.

In primul din ele am observar o problema la neoni. au aparut niste pete albe pe ei. Nu e gris. Sunt rare si de dimensiune mai mare. In clusiv pe buze. Pesti sunt activi, stau in card, mananca normal. Din 20 in jur de 5- 6 au acesta problema. Imi pare rau dar nu am inca o poza.
Nu imi dau seama ce ar putea sa fie. Plistophora hyphessobryconis nu cred ca este. Pana acum nu a crapat nici unul. Si convietuiesc cu acele puncte de ceva timp.
Volum acvariu 200l (co2, filtru JBL700, Plante, apa schimbata regulat.) ca si vecini 2 scalari, 2 gurami, 3 sanitari si un un sae. Restul pestilor sunt ok. Nu am bagat plante, nu am bagat pesti.

In cel de al doilea, tot 200l, unul din neoni prezinta un firicel alb langa branhie. Ce mama lui de parazit mai e si asta.
Nu as vrea sa se extinda.

Multumesc.
[Thumb - neon.jpg]

cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

eu as scoate neoni avariati , si ias pune intr-un acvariu separat, as merge pe un medicamnet cu spectru larg gen jbl ectol sau bactobur direct

as face tratament si in acvariul comunitar

http://www.jbl.de/en/online-hospital/identifying-and-curing-fish-diseases

This message was edited 1 time. Last update was at 10/12/2013 17:13:45

pestisoru meu de aur

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: