Pot sa spun celor interesati ca in urma cu 2 -3 ani doream sa achizitionez aceste "heatings cables " dar erau si sunt destul de scumpe ,ca sa nu mai vorbim de controllerul de temperatura , pretul recent pe piata Germana este undeva la 48 -80 de euro si a unui controller 150 -400 de euro , dar acum am achiztionat de la J.B.L acest cablu ,sper sa fie bune si va voi tine la curent daca sunt bune la ceva , ceea ce ma indoiesc ca nu ar fi , firme ca

ennerle, Dupla,JBL ,Tunze Aqua Medic ,mai

si toate sunt Germane

cum naiba
Si acum sa revenim la noi cand am spus si nu numai eu, ca acvaristica nu este o pasiune ieftina ,nu am fost crezuti dar inca odata spun ca daca vrem sa progresam sa invatam de la cei care au bagat bani grei in decursul aniilor in aceasta pasaiune ,atunci cand noi nici nu visam la co2 de exemplu, iar inventii de genul made in Romania in acvaristica nu tin ,deocamdata,de aceea aceste firme de mai sus enumerate si nu numai ele si-au castigat in timp renumele ele nu vand fasolea ca bomboane de ciocolata si nu i-si dau cu firma in cap ca nu i-si permit , e clar ca acvaristii din Romania nu au posibilitatile celor din afara , dar in timp vom progresa si noi .VA UREZ LA TOTI SANATATE SI O STICLA DE VIN