[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
replay ?incalzitoare de substrst  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Pot sa spun celor interesati ca in urma cu 2 -3 ani doream sa achizitionez aceste "heatings cables " dar erau si sunt destul de scumpe ,ca sa nu mai vorbim de controllerul de temperatura , pretul recent pe piata Germana este undeva la 48 -80 de euro si a unui controller 150 -400 de euro , dar acum am achiztionat de la J.B.L acest cablu ,sper sa fie bune si va voi tine la curent daca sunt bune la ceva , ceea ce ma indoiesc ca nu ar fi , firme ca ennerle, Dupla,JBL ,Tunze Aqua Medic ,mai si toate sunt Germane cum naiba

Si acum sa revenim la noi cand am spus si nu numai eu, ca acvaristica nu este o pasiune ieftina ,nu am fost crezuti dar inca odata spun ca daca vrem sa progresam sa invatam de la cei care au bagat bani grei in decursul aniilor in aceasta pasaiune ,atunci cand noi nici nu visam la co2 de exemplu, iar inventii de genul made in Romania in acvaristica nu tin ,deocamdata,de aceea aceste firme de mai sus enumerate si nu numai ele si-au castigat in timp renumele ele nu vand fasolea ca bomboane de ciocolata si nu i-si dau cu firma in cap ca nu i-si permit , e clar ca acvaristii din Romania nu au posibilitatile celor din afara , dar in timp vom progresa si noi .VA UREZ LA TOTI SANATATE SI O STICLA DE VIN

Ogar batrin dar.... cu miros fin
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

intradevar in spatele acvariilor de top ce le admiram pe diferite pagini web de la fratii nostri nemti, americani, au alte natii de amarasteni, lucreaza adevarate "uzine", fiind asistate de cele mai noi si performate tehnologii din domeniu.
multi profesionisti, sau chiar adevartii hobbysti, folosesc filtre si incalzitoare de substrat, cu rezultate vizibile.
in fine fiecare face cum crede si isi intretine planele si pestii dupa cunostintele si buzunarul sau.

PS: o sa se spuna ca ai fost influentat, platit sau chiar obligat sa scrii ceea ce ai scris.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

g.g wrote:
PS: o sa se spuna ca ai fost influentat, platit sau chiar obligat sa scrii ceea ce ai scris.

Precis ca tot eu am fost si finantatorul "opozitiei" din Iasi

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Stimabiilor domni am ajuns la o varsta si la o experienta de viata la care greu ma ma-i poate cineva influienta cu simple banuieli
Cat despre faptul ca sandu ar avea ceva cu "opozitia "din iasi nu cred. Eu personal nu il cunosc pe sandu, nu ne-am intalnit nici o data fata in fata si daca banuiti ca ne " simpatizam" este numai din cauza acvaristicii . si nu ca unul dintre noi si ar fi schimbat optiunea sexuala .ca faptul ca nu aceptam ca acvaristica romaneasca sa faca un pas inapoi prin diverse persoane care au o anumita reticenta la nou si care vin cu idei trasnite asta nu inseamna ca cineva are ceva personal cu x sau y
Personal m-am convins ca numai tehnica de varf si nu " carpelile " pot sa ne ridice si pe noi din anonimatul acvaristicii europene dac nu sa revenim la comunism si asa nu putem emite pretentii " fara aluzii "
Cat despre faptul ca unii ar putea trage concluzii ca bat la hadaraga ca sa cumpere produse de firma ca asa poate i-mi iese si mie de un covrig se inseala eu vreau sa evoluam nu sa regresam

Iar cu heatings cable am sa le pun in acvariu si am sa va anunt daca se vede vreo diferenta dar cat cei de afara au vazut noi sigur o sa fim mai tari ca ei ;la pareri va astept in iasi la un butoi de vin

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: