inainte de a posta speciile pe care le pun la vanzare vreau sa fac cateva precizari:
-ciclidele sunt acizitionate de pe vftciclide,de la relu
-crescute de mici 2-3cm,doua luni si ceva de la achizitionare au avut parte de 2 schimburi de apa pe saptamana,iar de atunci unul la saptamana.
-hraniti foarte variat:spirulina de la JBL,tetra pro vegetables,NLS discus formula,NLS thera A+,tetra discus;deci accepta orice fel de mancare.
-cel putin o femela din fiecare specie a fost gusata,si am si scos pui de la unele.
-absolut nici o problema cu nici unul dintre ei
Am facut aceaste precizari pentru a se intelege de ce am trecut titlul asa cum l-am trecut.
SPECII
-5 pseudotropheus acei msuli:2 masculi de ~9cm+,3 femele de ~7-8cm(uba nu stiu sigur daca este femela...).doua din femele sunt gusate in momentul de fata,una mai are doar cateva zile,cred,pana elibereaza puii. PRET: 50 lei
-3 labidochromis mbamba bay:1 mascul ~8cm+,2 femele ~6cm+. PRET 30 lei
-3 labidochromis hongi red(sau super red top,nu mai stiu cum ii zice,masculul este tot rosu-portocaliu si am inteles ca ii apara si ceva mov-violet,iar femelele un maro-rosiatic):1 mascul ~7cm si doua femele ~6 cm+. PRET 40 lei
-4 aulonocara jacksoni mbenji:1 mascul ~9cm si trei femele 7,7 si 5 cm...masculul nu este complet colorat dar nu mai are mult,capul si inotatoarele sunt colorate iar corpul este un gri albastrui. PRET 50 lei
-2 maylandia aurora:1 mascu si o femela,~7-8cm ambi. PRET 20 lei
-5 labidochromis caeruleus electric yelow:2 masculi si 3 femele 6cm. pret 30 lei
BONUSURI(in functie de cantitatea dorita)
-mancare JBL spirulina si tetra pro vegetables
-pentru cine vrea toate pietrele din acvariu(si mai am...)
livrare in ploiesti,bucuresti,buzau si brasov
si nu in ultimul rand cateva poze ca sa va faceti o idee.pozele sunt facute acum vreo luna si ceva,intre timp s-au colorat mai puternic unele specii(aulonocara,hongi red,la caeruleus la masculi este mai proeminenta culoarea neagra de pe toate inotatoarele,etc...)
|