[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Habitat marin-mangrove forest  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

In cazul asta, ramane doar optiunea unui magazin - maxi-pet, destul de subtire in materie de marine, sau coralis.
Or mai fi si altele dar nu le stiu.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Member
[Avatar]

IP:

Online nu este nimic cu o exceptie poate doua ,dar vor plata in cont bineinteles anticipat la preturi de-ti vine ,plus ca in general au oferta de specii dificile ,practic aproape garantat nu supravietuiesc in acvarii de buget mic.Eu speram totusi la un gest de solidaritate(evident nu gratuit,n-as vrea sa se inteleaga altceva)) din partea celor mai norocosi dintre noi ,cei pasionati de acvaristica.Cel putin asa inteleg eu rostul unei comunitati fie ea si virtuala.
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Stiu la ce te referi, eu am beneficiat de aceasta solidaritate si altii au beneficiat din partea mea.
Asa e normal si corect intre pasionati. Din pacate, astia mai suntem pe aici, 3 lulele 3 surcele.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Member
[Avatar]

IP:

Asta este situatia ,la mine s-a terminat ,merg inainte cu ce am, noroc ca nu prea mai vad asa de bine .

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: