[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
diverse intrebari  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Fiona
Junior member

IP:

Pt acvariu plantat cu plante easy (si cred ca ma voi multumi doar cu easy si in urmatorul an), cati litri de substrat imi trebuie (acvariu 75L x 40l x 45h)?
Si pentru aceleasi conditii, am nevoie si de CO2 si fertilizanti? si cam cata lumina? 72W e ok?

Inca o intrebare: stiti vreun geamgiu in Bucuresti? Preferabil sector 4, dar nu numai...
stefanp
Moderator

IP:

Cred ca vreo 15 litri de pietris (am calculat cu ajutorul formulei de calcul la manado, dar cred ca se aplica si pt restul).
CO2-ul e obligatoriu pentru plante. In principiu el intra din aer in apa, insa in cazul unui acvariu cam putin. Prin urmare, o aditie ar fi foarte bine venita chiar si in cazul unor plante easy. Daca nu dispui de fonduri pentru o instalatie presurizata, fa o bomba (sticla cu drojdie).

Ai deja o instalatie de 72 W? Cred ca e ok pentru plante easy. N-ar fi rau sa faci o instalatie care sa duca mai mult, cine stie cum pe viitor vrei si alte plante.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Fiona
Junior member

IP:

Chiar nu stie nimeni un geamgiu in Bucuresti? Voi, cei din Bucuresti, care aveti acvarii handmade, de unde ati luat sticla???
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

langa piata progresu este un depozit de sticla de orice grosime, cristal brad.
Sau in hala obor.

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]
Fiona
Junior member

IP:

Si pot sa cumpar de la Cristal Brad bucati de sticla pe dimesiunile dorite? Ca pare a fi un depozit mare si nu stiu daca se incurca cu un metru patrat si un pic cat imi trebuie mie...
Oricum multumesc de raspuns. Voi merge luni sa intreb.
Fiona
Junior member

IP:

Asa cum am zis, m-am interesat la Cristal Brad.
Geamul de 6mm costa 48 ron/mp, iar geamul de 8mm - 75 ron/mp.
Am revenit cu postarea ca poate da cineva search si ii este utila informatia.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

mai ai aici cateva informatii mai vechi, dar fiind in euro cred ca se mentin

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18967.page

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: