[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
burta umflata  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

am un sanitar (coridores, cred...), care este pui, are cam 2 centimetii in lungime (el se face mare, caci am vazut parintii si au cam vro 20 cm in lungime). problema e ca, aseara am vazut ca are burta umflata, si se chinuie bietul peste din rasputeri ca sa stea pe fundul acvariului, caci are tendinta de a sta numai la suprafata... presupun ca are probleme pe la vezica (sau cum se cheama "punguta" in care depoziteaza aerul pentru a putea sa isi mentina stabilitatea in apa.
ce recomandati sa fac? sa il las asa, ca poate isi revine, sau sa il scutesc de probleme si sa il bag in wc?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

ashavodaz wrote:am un sanitar (coridores, cred...), care este pui, are cam 2 centimetii in lungime (el se face mare, caci am vazut parintii si au cam vro 20 cm in lungime)

Ala nu-i Corydoras .
Scoate-l pe o sticla si lasa-l sa se zbata citeva secunde sa elimine aerul pe care se para ca l-a inghitit.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Poti folosi si un fund de lemn, pe care pui o carpa udata bine si care nu se scamoseaza. Sa ai grija sa nu cada pestele jos pentru ca il "strici" de tot. Il lasi sa se zbata cam un minut. Daca e lenes si sta pe loc, il mai "imboldesti" tu cu degetul. Delicat!

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
razvan
Membru banat

IP:

o fi fosilis ????
daca da, ziceti-i si de chestia cu teapa ;)
nu faceti ca mine care recomandam unor iubitori de pocnitori, sa faca una cu vaselina si un tub de oxigen .....
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

10x. insa nu am mai apucat sa fac treaba asta, pentru ca se pare ca nu mai e nevoie. burta parca mai e putin umflata, nu prea imi dau seama insa pestele inoata normal.
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

In general, merge la toti pestii. Insa Cory sunt mai expusi la inghitit aer din cauza ca ei chiar inghit aer! Sunt pesti cu dubla respiratie: branhiala si stomacala. Aerul inghitit de ei intra in sange datorita vascularizatiei bogate a stomacului lor.

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: