Author |
Message |
nirod
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 18:08:28
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
nirod
Unripe member
IP:
|
De cateva zile ma tot gandesc sa imi fac un acvariu. Asa ca m-am interesat ce si cum unde si de unde se iau accesorii, acvarii etc. Uitati ce am gasit pentru un viitor acvariu in care as vrea sa gazduiesc Xiphophorus Helleri + Poecilia Reticulata + Poecilia Sphenops.
Acvariu Aquael Econoline 60L
Filtru intern Eheim Aquaball 2210
Incalzitor Aquael Comfort Zone 75W
Hailea Pompa Aer ACO 9610
Perdea de aer Resun - AC-45
La plante nu m-am gandit inca!
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 18:29:00
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Ai grija cu viviparii, caci se inmultesc rapid si fac multi pui. Iar acvariul nu e tocmai mare.
De asemenea, xipho cresc destul de mult la maturitate.
Daca vrei plante, renunta la pompa si perdeaua de aer, caci scot co2-ul necesar.
De asemenea, trece pe lista si niste substrat fertil.
Cu ce sistem de iluminare vine acvariul?
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
nirod
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 18:32:52
|
nirod
Unripe member
IP:
|
Acvariul vine cu neon da, cat despre perdeaua de aer arata foarte bine si nu as renunta la ea. Vreau sa opun pe peretele indepartat al acvariului.
|
|
 |
naitsirc
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 19:01:02
|
naitsirc
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/7d0a9bd083154d3d7f429550f7e8fd57.jpg)
IP:
|
Pune perdea de aer, daca tie iti place, pune si plante... dar dupa 2-3 saptamani de la plantare sa ne arati niste poze cu plantele ca sa ne dam si noi seama cum le merge. De asemenea sa speram ca pestisorii nu vor fi stresati de perdeaua de aer ci vor fi innebuniti dupa bule ca si pestisorii din "finding nemo"
|
Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 19:11:08
|
stefanp
Moderator
IP:
|
nirod wrote:Acvariul vine cu neon da, cat despre perdeaua de aer arata foarte bine si nu as renunta la ea. Vreau sa opun pe peretele indepartat al acvariului.
Iti place, dar nu e utila intr-un acvariu plantat.
Stiu ca vine acvariul cu neon. Dar ce neon? Cati wati? Cate neoane?
Mai poti adauga pe lista de cumparaturi si ceva teste de apa, nh4,no2 deocamdata.
Apuca-te sa citesti ciclul azotului. Citeste si despre "bomba" de co2, n-ar fi rau sa iti faci una.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
nirod
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 19:13:22
|
nirod
Unripe member
IP:
|
E posibil sa o ia razna? Pestii nu au nevoie de asa ceva nici macar de o piarta?
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/05/2012 19:16:03
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Exista o posibilitate ca pestii sa fie stresati daca au bulbuci non-stop. Nu stiu daca o iau razna sau nu, caci n-am folosit asa ceva.
Dar e contraindicata daca ai un acvariu plantat.
Am sa-ti dau un sfat pe care l-am mai dat unui user astazi. Incepe sa lecturezi categoria asta a incepatorilor. Vei afla extrem de multe lucruri utile.
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
fishyman
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/05/2012 19:52:32
|
fishyman
Membru de baza
IP:
|
Sa nu te dai batut Nirod, probabil esti la inceput de drum ai de invatat multe din tainele acvaristicii. Inevitabil vei face greseli, pune perdea de aer daca iti place, vei scoate mai tarziu cand o sa treci la CO2, oricum tu te plictisesti mai repede decat pestii de aceasta.
Daca esti hotarat dute si ia-ti acvariul, citeste despre ciclul azotului si bucura-te de evolutia acvariului tau.
|
acvariul meu |
|
 |
|