[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
DONAM MOLLY LIRA!  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
eskape
Junior member

IP:

CARE SUNT PESTISORII:
Donam 10 pestisori Molly Lira (Molly Lyretail) - Poecilia sphenops, toti baieti.
8 sunt negri taciune, la fel ca parintii, iar 2 sunt dalmatieni - pui mici fiind, erau aproape transparenti, dar cu timpul li s-au tot inchis pete negre pe alb si asta le este coloritul acum, pestrit, negru cu alb!!

CAT DE MARI SUNT:
Au 4 luni: pe 17 ianuarie 2012 mama lor i-a trimis printre plantele din acvariul nostru!

UNDE AU LOCUIT PANA ACUM:
Atunci i-am "cules" de printre frunze si spre protectia lor i-am pus pentru inceput intr-o maternitate din plasa cu piatra de oxigen sub ea, ca apa lor sa fie cat mai proaspata comparativ cu restul acvariului.
Cand au devenit prea mari pentru ca vioiciunea lor sa mai incapa in plasa, i-am mutat intr-un acvariu maternitate pe care l-au impartit foarte frumos pana acum cu niste pui Cory Aurii.
Un baby mopan, o perdea de aer, ceva nisip, un mic ghiveci cu plante, le-au facut casuta foarte placuta, dar acum s-au marit si au nevoie de o noua casa, mult mai incapatoare.

CE AU MANCAT PANA ACUM:
Au crescut cu Hikari First Bites de 3 ori pe zi in prima luna.
Apoi cu Pro Pet Baby Fish tot de 3 ori pe zi in urmatorele 2 luni - fiind in crestere intr-un ritm atat de alert, a fost imposibil sa reducem numarul meselor asa devreme.
De la 3 luni au renuntat la mancarea de "bebelusi", pentru mancarea de "pesti mari", Pro Pet Vita Fish dimineata (pentru energie) si JBL NovoBel seara (pentru digestie usoara) - da, cu greu au renuntat treptat la masa de pranz, dar de acum sunt mari..
Mai nou, pentru diversificare, dimineata le dam Dajana Guppy Gourmet - chiar daca numele sugereaza alta specie, guppy si molly au regimuri alimentare compatibile si puii nostri au primit cu entuziasm noutatea!

SITUATIA CURENTA:
Am separat fetele de baieti si din considerente de spatiu am ales sa pastram fetele (sunt numai 4 si le-am mutat in acvariul principal, cu ceilalati pesti ai nostri).

Asa ca avem 10 baieti Molly Lyra de 4 luni, 8 negri si 2 dalmatieni, plini de vitalitate, care asteapta cu nerabdare sa ii adoptati!
Daca nu coloritul, cu siguranta forma lor si in special cozile arcuite va vor capta atentia!

Asteptam solicitari de la doritori care pot ajunge in Bucuresti sa le dam pestisorii. Va rugam sa ne contactati printr-un mesaj privat (pm).
[Thumb - molly lira IMG_1.JPG]

[Thumb - molly lira IMG_2.JPG]

This message was edited 3 times. Last update was at 17/05/2012 14:12:39

eskape
Junior member

IP:

5 dintre pestisori si-au gasit deja o noua casa!

Mai sunt 5 baieti Molly Lira care asteapta sa se mute: 3 negri si 2 dalmatieni!!
eskape
Junior member

IP:

Momentan, si ceilalti 5 pestisori molly sunt rezervati.
eskape
Junior member

IP:

Si ceilalti 5 pestisori molly au ajuns in noua lor casa.

Acest anunt se poate inchide.
Multumim!

Forum Index » Donatii
Go to: