[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
126L plantat - inceputuri intr-un hobby foarte frumos  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Gabi C
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Simon wrote:Merci Silviu! Incerc si eu ce pot...nu stiu daca iese vreun olandez, ca atat pricepere si experienta cu plantele nu am. De fapt...nu am mai deloc in acvaristica doar ce reusesc sa "fur" de la altii de pe forum

Pai aia e important sa ai surse de inspiratie si sa tii cont de ele, fie de pe forum fie din alta parte . Asta pina-ti formezi ochiul si mina , dupa aia merge de la sine .
Simon
Junior member

IP:

Gabi C wrote:
Simon wrote:Merci Silviu! Incerc si eu ce pot...nu stiu daca iese vreun olandez, ca atat pricepere si experienta cu plantele nu am. De fapt...nu am mai deloc in acvaristica doar ce reusesc sa "fur" de la altii de pe forum

Pai aia e important sa ai surse de inspiratie si sa tii cont de ele, fie de pe forum fie din alta parte . Asta pina-ti formezi ochiul si mina , dupa aia merge de la sine .

asta asa e! sa fie surse de inspiratie cat da domnu' ! de aia va urmaresc pe toti, si incerc sa inteleg cat mai multe

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: