[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

De acord, insa Luka a fost foarte explicit : mai mult nu are si nici nu va avea prea curind. Asadar intrebarea este : ce putem face pentru "frumosul mascul Betta". Pe mine binele aceluia ma preocupa mai mult (ca sa fiu mai sincer).

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
luka_crc
Junior member

IP:

As putea sa iau,eventual, pentru inceput asa ceva:

http://www.emag.ro/dajana-micro-bio-filter-amestec-special-de-filtrare-pentru-acvariu-8594000253402/pd/DQ9LN3BBM/

E provizoriu dar probabil ar ajuta ceva.Sa vad insa daca-l gasesc prin petshopurile bucurestene.Sau macar ceva similar.

This message was edited 2 times. Last update was at 06/02/2017 23:13:39

adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Filtru pentru Acvariu MINI RS

capacitate acvariu max.60l

debit reglabil apa 200 l/h

putere 5W

mediu filtrant burete

39,66 Lei
În stoc
Garantie inclusa: detalii

Persoane fizice: 24 luni

creed ca iti poti permite asta...
Sigur ma v-or critica colegii,,, si eu am inceput ca tine numai ca borcanul meu avea 100 l... si filtrare.. ori cu ea ori fara era tot una.. dar eu cred ca acest filtru cu debit reglabil si inca i punguta cu substrat cu lava vulcanica pusa in zona filtrului ,va avea , cred, un minim necesar de filtrare si ceva loc pentru colonii...
Clar asta nu e ceva sa zici ca e bun ca ai filtrare... asta e de irgenta...
de schimburi d apa nu scapi , pentru ca nu e ciclata apa...
Daca e o prostie .. sa ma critice colegii ... este o parere

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

adrian09 wrote:Filtru pentru Acvariu MINI RS

filtrul va ocupa prea mult loc in acvariu si va face prea mult curent pentru betta, chiar daca fluxul e reglabil. De aceea eu am recomandat filtru hang on. Aici trebuie spus ca trebuie facuta o minima investitie, altfel cadoul o sa se usuce ca floarea in glastra. Daca iti pasa de cadoul pe care l-ai primit trebuie sa-l ingrijesti si tu, fumezi mai putin, bei sau mananci mai putin si tot gasesti bani sa arati aprecierea fata de cadoul facut

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Daca chiar iti doresti sa pastrezi acest acvariu si vrei sa ii oferi pestelui niste conditii minime (intelegand pe aceasta cale si care a fost scopul celor care ti-au dat sfaturile de pana acum si faptul ca nu ti-au fost oferite cu rautate ci doar ca sa te ajute pe tine si pestele tau) iti pot dona un filtru intern eheim pickup 45 (este nou, nu am apucat sa il folosesc, doar ca nu mai am sistemul de prindere, l-am pierdut, insa nu cred ca este mare filozofie sa gasesti o cale de a-l fixa, pana la urma ii poti lipi 2 ventuze mai mari cu superglue pe spate si aia e), autocolant negru sa il pui pe spatele acvariului si cateva plante naturale easy. Iti mai ramane sa te ocupi de iluminarea acvariului (o poti rezolva usor cu o lampa de birou de exemplu).

Cand doresti ma poti contacta pe pm sau la 0734.302.364, Stefan.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Salut!

Lampa Aqua Zonic 7W neagra - 55 lei.

Am gasit lampa asta undeva; o pot cumpara si comanda cu livrare la tine, numai sa-mi dai adresa. Are 7w, este cam mult (ar insemna 0,7w/litru). Rog colegii sa comenteze, poate sunt metode de diminuare a puterii, aici nu ma prea pricep. Are brat flexibil, poate fi pozitionata la inaltime variabila, in diferite unghiuri; din cite vad in poza are si folie reflectorizanta care cred ca poate fi scoasa.

Daca e OK, te rog sa-mi trimiti datele tale pe decartrom@yahoo.com sau la 0744 504 514.

Bafta!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

da,,, asta e super..... sunteti o comunitate superba.... greu mai gasesti oameni sa faca gesturi de caritate...
No Luca.... uite cum incepi sa dai forma acvariului si conditii cit de cit pentru poestisorul tau....
De aici, incet incet,pentru ca in acvaristica nimic nu se face repede si e nevoie de rabdare ca sa apara rezultatele,deci , incet incet, o sa iti faci un nano super...daca asculti colegii...

[Email]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:
adrian09 wrote:Filtru pentru Acvariu MINI RS

filtrul va ocupa prea mult loc in acvariu si va face prea mult curent pentru betta, chiar daca fluxul e reglabil. De aceea eu am recomandat filtru hang on. Aici trebuie spus ca trebuie facuta o minima investitie, altfel cadoul o sa se usuce ca floarea in glastra. Daca iti pasa de cadoul pe care l-ai primit trebuie sa-l ingrijesti si tu, fumezi mai putin, bei sau mananci mai putin si tot gasesti bani sa arati aprecierea fata de cadoul facut

eu am facut recomandarea acelui filtru fiind vorna de buget...si ca sa nu ai asa curent in acvariu, se pot utiliza ceva trucuri.. dar acum nu mai conteaza... colegul nostru ai doneaza un filtru...

[Email]
luka_crc
Junior member

IP:

Da,e o comunitate sufletista si va multumesc pentru ajutor si informatii!
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Luka, in legatura cu programul de lumina, in general recomadarile sunt de cca. 10 ore pe zi, in special daca este acvariu plantat, pentru ca ai nevoie, practic, sa reproduci un ritm circadian, existent in natura. Este recomandata, de asemenea, o pauza de 3-4 ore pe parcursul programului. De ex. eu am lumina aprinsa de la 8 la 11 si de la 14.30 la 21.30. insa eu am un acvariu intens plantat, asa ca ... In plus unele articole mentioneaza ca prin pauza de lumina poti sa te protejezi la dezvoltarea algelor, mai cu seama impotriva BSA. Lumina trebuie sa cada perpendicular pe luciul apei din doua motive : lumina este uniform distribuita si, nu in ultimul rind, acvariul este frumos luminat, fara umbre. La urma urmei, trebuie sa te si bucuri de priveliste, nu-i asa?

[Email]
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Cu rabdare poti sa ii oferi un loc foarte frumos pestelui tau, in care sa traiasca fericit si sanatos. Iti atasez ceva dragut si simplu.
[Thumb - b7989fd28f1e6c5a10a05665d72366e2.jpg]

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Foarte frumos! Chiar poate fi un target.

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: