[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
M-am reapucat de acvaristica  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

uite aici o idee despre focalizarea in acvariu ca sa stii cum trebuie sa iti aranjezi elementele in acvariu http://www.leonardosreef.com/2012/09/using-the-golden-ratio-in-aquarium-design/

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
iulianmitea
Junior member
[Avatar]

IP:

Da ai dreptate, dar avand in vedere ca acvariu e undeva pe un colt acuma, am incercat sa focalizez puntul undeva mai in mijloc, dupa ce o sa imi iau altul mai mare si mai lung o sa-l pun pe un perete nu pe colt cum e acum si am sa tin cont de sfatul tau
moisei
Member
[Avatar]

IP:

Dau si eu un sfat de incepator )dar care se vrea designer imobiliar incearca sa infingi cate vapietre din acelea lunguiete in nisip o sa para ca niste creste..orienteaza-le spre ceva ,spre buturuga de exemplu
Ceva asa
[Thumb - Z.jpeg]

This message was edited 3 times. Last update was at 12/01/2016 19:56:10

Apa inseamna viata
iulianmitea
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare vin cu noutati,
Am reusit sa-mi fac rost si de cele necesare pentru co2 momentan merg cu o bula pe secunda o sa cresc treptat pana la 2/sec
Fertilizez cu ppspro micro si macro plantele cresc ok diocamdata, singura problema ce o am acum e un tip de alga maro ca in poza daca nu ma insel era prea putin co2 pana marti am mers numai cu 1 bula la 2 sec poate fi de acolo din cate am inteles
Care aveti idee cum pot sa imbunatatesc lumina dar instalatia sa intre in capc in locul neoanelor existente locul e de 6100 pe 200
[Thumb - IMG_20160211_205205_hdr.jpg]

iulianmitea
Junior member
[Avatar]

IP:

Si o poza cu acvariu
[Thumb - IMG_20160211_210251.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Ce teste de apa pentru amoniac/nitriti ai?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
iulianmitea
Junior member
[Avatar]

IP:

Jbl easy test sau asa ceva cu betigase,vreau sa iau cel test pro cu recunoastere de culoare pe smart dupa ce se gata asta oricum dupa teste e destul de buni avand in vedere si cum merg plantele si pesti
In legatura cu algele am redus lumina la 9 ore pe zi si am grescut la 70 bule pe minut co2 la asta inca mai e loc cred pana la 2 bule pe sec

This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2016 14:06:31

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: