Da ai dreptate, dar avand in vedere ca acvariu e undeva pe un colt acuma, am incercat sa focalizez puntul undeva mai in mijloc, dupa ce o sa imi iau altul mai mare si mai lung o sa-l pun pe un perete nu pe colt cum e acum si am sa tin cont de sfatul tau
Dau si eu un sfat de incepator )dar care se vrea designer imobiliar incearca sa infingi cate vapietre din acelea lunguiete in nisip o sa para ca niste creste..orienteaza-le spre ceva ,spre buturuga de exemplu
Ceva asa
This message was edited 3 times. Last update was at 12/01/2016 19:56:10
Salutare vin cu noutati,
Am reusit sa-mi fac rost si de cele necesare pentru co2 momentan merg cu o bula pe secunda o sa cresc treptat pana la 2/sec
Fertilizez cu ppspro micro si macro plantele cresc ok diocamdata, singura problema ce o am acum e un tip de alga maro ca in poza daca nu ma insel era prea putin co2 pana marti am mers numai cu 1 bula la 2 sec poate fi de acolo din cate am inteles
Care aveti idee cum pot sa imbunatatesc lumina dar instalatia sa intre in capc in locul neoanelor existente locul e de 6100 pe 200
Jbl easy test sau asa ceva cu betigase,vreau sa iau cel test pro cu recunoastere de culoare pe smart dupa ce se gata asta oricum dupa teste e destul de buni avand in vedere si cum merg plantele si pesti
In legatura cu algele am redus lumina la 9 ore pe zi si am grescut la 70 bule pe minut co2 la asta inca mai e loc cred pana la 2 bule pe sec
This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2016 14:06:31