[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
din nou nu gasesc  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

o sa pun cu siguranta moonlight pt ca bazinul e in living si am prostul obicei sa las becurile aprinse in el pana noaptea tarziu (1,2 )neavand timere...dar asta o sa se schimbe pt ca o sa pun timere peste tot si in plus am deja un moolight de vreo 5m cu mai multe culori si telecomanda....) o sa tai din el cat o sa fie nevoie si o sal lipesc...e foarte simplu cu el
mersi tare mult de sfaturi si de ajutor KING scorpion
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

cu placere. Sa stii ca nu e nevoie de prea mult moon light. Eu de ex am pus 4 buc de cate 3 leduri in 4 zone diferite ca sa acopar toata lungimea acvariului. In schimb am tras fire diferite la ele ca sa le pot aprinde cate 2 sau toate 4 daca vreau. E frumos dar nu trebuie sa ai lumina prea puternica, ne place noua dar pestii si plantele trebuie sa se odihneasca

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Calin Mihalte
Junior member
[Avatar]

IP:

da asta stiu legat de moonlight...la lampa actuala am moonlight da nu il prea folosesc pt ca mi se pare prea puternic pt pesti....si chiar vreau ceva fosrte subtil...
inca o data multumesc

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: