[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru extern Boyu EF-05  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Vezi sa nu ai aer in canistra. Zgaltaie-l, apleaca-l si verifica imbinarile.

Ca mediu de filtrare biologic am citit ca ar fi bune si sunt apreciate siporax, eheim substra pro.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
miliadrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Am facut toate cele,am uns si axul lui si tot debeaba,o sa vad ce voi face la garantie eventual,chiar imi pare rau pentru acest filtru,la primul nu am nici un fel de problema.Deci pe partea de filtrare biologica l-ai pune tu mai mult sa inteleg,iar la ultimul nivel sa ii pun niste vata sintetica,ce parere ai?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
stefanp
Moderator

IP:

Eu personal la canistra care o am pt acvariul mare am renuntat la perlon. As pune doar ceva pentru o filtrare mai grosiera si in rest mediu biologic.
Dar nu stiu cat spatiu are filtrul asta boyu, caci nu il am, cel putin deocamdata.

Nu mai tin minte ce acvariu ai. Dar daca e mai maricel si poti pune un filtru intern, mai degraba foloseste-l pe ala pt filtrare mecanica, iar canistra fara materiale ce se colmateaza ca sa nu o desfaci des si implicit "stresezi".
Adica eu pe principiul asta merg.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
miliadrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Mersi frumos @stefanp,am sa merg pana la urma pe o filtrare biologica sa nu am surprize mai tarziu,iar cel intern o sa il las numai pe mecanica.acvariul in am de 60L.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
miliadrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Am rezolvat-o cu filtrul,iar acum la acvariul meu de 60l,am 2 filtre externe si unul intern care e pun pe filtrare mecanica.... sa vedem rezultate vreau sa mai imi achizitionez acum 2 Ancistrus(pentru resturile de pe jos)si 2 BlackMolly.
O zi buna tuturor si voi reveni cu poze. Ape limezi!
[Email] [Yahoo!] [MSN]
stefanp
Moderator

IP:

miliadrian wrote:Am facut toate cele,am uns si axul lui si tot debeaba,o sa vad ce voi face la garantie eventual

Ai mai rezolvat problema?

Sunt foarte curios, caci ma gandesc destul de serios sa achizitionez si eu unul pentru borcanul meu de 5 litri, dar am auzit si pareri cum ca n-ar rezista in timp.
Asadar, cine il are, eventual il are de mai mult timp, va rog sa postati ce si cum.

Multumesc.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
miliadrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Problema am rezolvat-o @stefanp,la service unde mi a schimbat capacul,l-am lasat sa isi faca treaba iar acum totul pare sa fie ok,problema care o mai am este aleasta alga''diatom algae'',de asta chiar nu pot scapa,in rest acest filtru isi merita banuti.Ape limpezi tuturor.
[Thumb - diatom.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 27/02/2012 10:29:07

[Email] [Yahoo!] [MSN]
stefanp
Moderator

IP:

Ok, mersi de raspuns.
Referitor la alga, posteaza la categoria dedicata si vei primi ajutor.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: