[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vreau si eu CO2!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
osa
Member
[Avatar]

IP:

m-am uitat peste instalatia indicata de tine(eflorian) am mai citit si chestia aia care functioneaza cu paharul intors si cu power head-ul. oricum ma mai documentez si in cazul in care reusesc sa dibuiesc si eu ceva, va dau de stire.

Pana una alta am o alta problema (am uitat de ea la inceput, si nu as vrea sa deschid alt topic) - ideeae ca am cumaparat de acasa o radacina de care se gasesc in magazinele de specialitate. L-am pus in acvariu lui tata si apa s-a transformat in cateva zile in ceva asemanator cu laptele cu cacao
apoi m-am apucat sa:
- il spal cu apa rece, apa fierbinte
- sa il fierb in solutie cu soda
si nimic. Tot asa se comporta. si am radacina aia de vreo cateva luni(3 sau 4). Daca aveti ceva propuneri....
Si scuze de off-topic!
mihai20005
Member

IP:

L-ai bagat in soda ? Eu stiu dupa forumul asta ca dupa ce gasesti o buturuga o decojesti frumos, o fierbi in apa + multa sare (saramura) timp de cateva ore, apoi il lasi in apa cateva zile poate chiar saptamani si nicidecum in soda.
[Yahoo!]
osa
Member
[Avatar]

IP:

ok, saptamana viitoare voi face cum ai zis tu, apoi pun pe forum si rezultatele.
Am cautat pe forum despre chestii de genul asta si nu am gasit, poate mai ajuta si pe altii....
osa
Member
[Avatar]

IP:

Later Edit:
intre timp am gasit pe forum o gramada de informatii legate de cum se prepara o buturuga care urmeaza sa fie folosit pe post de ornament in acvariu.
So, PLEASE......., ACCEPT my EXCUSSES!!!
Sunt si eu nerabdator ...
Sorry again si mersi pentru sfaturile care vin.
Promit ca pentru urmatoarea problema care va aparea la mine, mai intai voi consulta cu ATENTIE MAXIMA forumul, apoi daca tot nelamurit sunt, intreb ;)
Astept sa contribui si eu cu explicatii sau sfaturi, m-am saturat sa tot intreb
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

osa wrote:Pana una alta am o alta problema (am uitat de ea la inceput, si nu as vrea sa deschid alt topic) - ideeae ca am cumaparat de acasa o radacina de care se gasesc in magazinele de specialitate. L-am pus in acvariu lui tata si apa s-a transformat in cateva zile in ceva asemanator cu laptele cu cacao
apoi m-am apucat sa:
- il spal cu apa rece, apa fierbinte
- sa il fierb in solutie cu sodasi nimic. Tot asa se comporta. si am radacina aia de vreo cateva luni(3 sau 4). Daca aveti ceva propuneri....
Si scuze de off-topic!

Bine ca nu i-ai pus si Cocolino... Eu te-as sfatui sa-i spui adio buturugii respective, ca numai bine nu va face pestilor, oricit ai clati-o tu.

Uite care e treaba, buturuga rspectiva nu are nici o legatura cu CO2 si e un off-topic de toata frumusetea. Trebuia sa deschizi un topic nou unde sa istorisesti pataniile. Dar era mult mai usor daca citeai la Atelier (DIY) & Hardware sau Coltul incepatorului unde s-a tot discutat despre buturugi, mopani, etc... Daca ai o nelamurire, atunci poti intreba, dar incearca sa te mentii pe linia topicului respectiv, ca altfel nu mai stim de unde incepem si cu ce se termina.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: