[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ce alga e asta?  XML
Forum Index » Alge
Author Message
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

era un clasament pe undeva a mancatorilor de alge. din cei 3 expusi de tine locul 1 sunt crevetii , 2 e oto si 3 e sae. Asa ca.... bine ca ai doar 1.
Axeaza'te pe creveti amano si red si bineinteles ceva Oto

Am mai zis'o azi. Nu va incredeti in vanzatorii din magazine. Ei tre' sa vanda.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2011 22:06:39

viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Mie mi se pare un pic iluzie ca algele vor fi devorate de animalute.
Probabil daca nu le dai de mancare ABSOLUT deloc - altfel, de ce ar pierde timpul cu algele - cand ar putea manca mult mai nutritiv din hrana celorlalti pesti ?

Si oricum, problema de baza nu e ca nu are cine sa manance algele ci ca algele au aparut.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

pai se stie ca pestii trebuie sa fie flamanzi, caci altfel stau cu burta la solare

baga niste teste ca bine zice viulian.
lumina aia cat o tii ?
schimburi de apa se fac? cam cat la %
ultkas
Member
[Avatar]

IP:

Am mai scris ca fac schimburi zilnice de 5l de apa. Lumina merge 4 ore cu 2 ore pauza si iar 4 ore. Nu hranesc pe nimeni. Daca le e foame sa manance alge . Teste nu am pentru ca nu am bani acum sa cumpar. Acum sa nu va inchipuiti ca am o explozie de alge in acvariu. Am pe cateva plante niste bobite de BBA si alea doar in partea din fata a acvariului. M-am gandit ca nu e buna circulatia apei acolo si am schimbat pozitia filtrului.
Referitor la mancatorii de alge nu cred ca exista un top pentru ca nu toti mananca aceleasi tipuri de alge. De exemplu oto nu se atinge de Hair pe cand SAE da. Crevetii amano sunt cei mai tari cum stau ei si croseteaza pe o planta cu alga Cred ca sunt cei mai buni mancatori de Hair cum ai spus si tu.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/11/2011 14:16:38

Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

baga 6 ore lumina pana redresezi treburile.
dai cu seringa la bba in freza sau cu co2 lichid.
chiar este un top al mancatorilor de alge, dar mai difera de la o tara la alta.... statisticile...

TOP 5 ai si un SAE de la mama lui in poza
http://www.aquatic-eden.com/2007/03/top-5-algae-eaters-for-planted-aquarium.html

This message was edited 2 times. Last update was at 11/11/2011 14:56:57

ultkas
Member
[Avatar]

IP:

Dau cu Easy Carbo cam 2ml pe zi direct pe alge. Cat despre SAE m-am convins. E orice dar nu SAE. Dupa ce ca acvariul e mic mai am si un loc ocupat degeaba.

Forum Index » Alge
Go to: