[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
70x30x50  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

plzzzz spunetzi mi si mie ce filtru sa pun in acvariul asta? tzin sa mentionez ca in el vreau sa tin guppy (+multzi pui de guppy, eventual un mic card de neoni). adiq, cred eu, ca ar trebui un filtru care sa nu fie prea puterniq... asta pentru a nu "stresa" puii.
10x
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

ashavodaz wrote:plzzzz spunetzi mi si mie ce filtru sa pun in acvariul asta? ...

Pai... depinde de ce vrei.
Vrei unul bun, care sa-si faca treaba brici si e mai scump, sau vrei unul ieftin, care sa se descurce cat de cat?

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

pai nu as vrea unu scump (stiu shi eu... maxim 500.000) care sa isi faca treaba...
problema e ca nu prea stiu cam catzi litri pe ora ar trebui sa aiba... tzinand cont de ceea ce vreau sa fac eu acvariul... eu zic ca putere prea mare, la mine strica... (parerea mea). eu am un filtru de capacitatea 700litri pe ora. l-am pus intr-un acvariu cam ca al meu, si sincer, e jale.... poate ca nu sunt eu obisnuit cu filtrele astea (caci nu am folosit nici o data asa ceva) dar nici ca jetul de apa (fara bule de aer) sa culce platele cam cu vro 10-15 grade fata de pozitia verticala... (iar daca mai las si cu bule, deja...)
Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai putea sa-l pui sa bata spre geam sau poti sa ii montezi la filtru ori un furtun sau o teava cu gauri date pe partea cu geamul , ca Aici

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

sa zica cineva ca romanul nu e inventiv
am sa incerc si la mine, sa vad cat de mult diminueaza din jetul de apa (si daca stau mai bine si ma gandesc, am sa fac tot posibilul ca sa fie gaurile orientate inspre sus, ca sa agite cat mai mult apa de la suprafatza, pentru o si mai buna aerare )

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: