[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
aquaponicus
Junior member

IP:

Salutare la toata lumea. Sunt Daniel din Bucuresti. Recent am "redescoperit" aceasta pasiune dupa o intrerupere de vreo 6-7 ani. Mi-am amenajat un locsor destul de inghesuit in casa in care am amplasat un acvariu homemade de 75x35x35 cm cu un volum total de 90 de litri. Pana acum l-am dotat cu o pompa de apa Aquael circulator 650 cu un mic filtru interior de burete si inca un filtru exterior tot homemade in care momentan nu am decat ceva burete si 1l de Ceramax. Ca si substrat am ales Filtus granit 3-5 mm si Filtus cuart 1-3mm. Aici mai am de completat pentru inca jumatate de acvariu. Urmeaza completarea cu un capac si iluminat. De o saptamana l-am umplut cu apa si am inceput ciclatul acvarului. Sper ca peste inca o saptamana sa reusesc sa completez substratul si sa achizitionez si un incalzitor de 100W deoarece pana acum apa nu a crescut mai mult de 20 grade.
Ce ma ingrijoreaza pana acum e faptul ca apa e putin tulbure iar din masuratori mi-au iesit urmatoarele caracteristici : pH=8 si KH=7
Daca am gresit sau omis ceva va rog sa ma corectati.
Ape limpezi tuturor.

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19933.page
SaintValentins
Junior member

IP:

Salut. Bine ai venit!

"Whatever you do in life will be insignificant but it is very important that you do it because nobody else will." - Mahatma Gandhi
[Yahoo!]
aquaponicus
Junior member

IP:

Multumesc.
Sper sa gasesc aici toate informatiile de care am nevoie si sa ma mai "luminez" in acest domeniu.
Si o poza cu stadiul la care am ajuns. Cum am mai spus urmeaza capacul si restul de substrat.
[Thumb - forum.jpg]

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19933.page
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Aici ne prezentam si cam atat, pentru alte informatii dezbate la rubrica coltul incepatorului.
[ICQ]

Forum Index » Despre noi
Go to: