Maestre eu nu mai sint asa sigur ca te-ai dus la munca. Mai mult ca sigur esti in concediu . Ai pus asta cu munca asa pentru noi sa-ti plingem putin de mila .
Acum 9 ani de zile ma bucuram ca un copil, de peisaje, de casute, de animale, de verdeata, de draci si laci.
Acum, ma uit in dreapta si vad locul unde am carat rigips si saci cu material, in stanga vad locul unde am carat piatra, in spate vad schela de pe care am cazut.. si tot asa
Acum 9 ani de zile ma bucuram ca un copil, de peisaje, de casute, de animale, de verdeata, de draci si laci.
Acum, ma uit in dreapta si vad locul unde am carat rigips si saci cu material, in stanga vad locul unde am carat piatra, in spate vad schela de pe care am cazut.. si tot asa
In ritmul asta, incepi sa cauti un loc pentru o garsoniera de 2 pe 2 ... la subsol! Eu zic sa incepi sa exersezi prelucrarea marmurei, granitului, ... ceva poze din perioada fara riduri!
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Nu Celentano.. Ardiles, ca am obiceiul sa fiu strangator
Nu zugravesc nimic ma, fac sisteme de irigatii, ceva instalatii pentru calorifere si electrica (iluminat periferal)
Plm, acum am venit de la munca, e 8 jumate la mine in occident si 9 juma' la voi in Pantelimon si in Cioacele de Bistrita Si asta e de bine, am venit mai devreme ca a inceput o ploaie torentiala, cu tunete si fulgere (cand e sf Ilie?)
De bosumflat ma bosumflu doar pe moment, cand ma compara lumea cu retardati si neterminati gen ION, d-astia 3 la metru, doi la leu, care nici l@b@ nu-s in stare sa si-o faca fara sa vada tutorial pe youtube, daramite sa mai stie si o meserie. Dar imi trece repede, plm
This message was edited 1 time. Last update was at 20/06/2017 20:35:20
dan.pavelescu wrote:Hai noroc, sa traiti! Ca e ultima sticla ... Primeste-o Doamne si pe asta!
Vorba aia:
Sunt la aperitiv, abia s-au adus icrele... sunt d-alea negre, vai de capu' lor!
Si vinul... plm, si ala-i vechi.
Branza? D-aia mucegaita.
In plus, tocmai au aparut niste femei... niste stricate, si alea!
Totul e aiurea. Vai de mama mea, unde-am nimerit!
This message was edited 1 time. Last update was at 20/06/2017 20:57:08
Nu v-am zis. Exista aici, la 20 km de unde ma aflu, o plantatie de capsuni.
Vine lumea, se pune pe cules (fara sa bage la burdihan) si la iesire exista un cantar si o cutie de carton. Fiecare isi cantareste si lasa la cutie contravaloarea capsunilor. Fara paznici, fara plm... Am filmat din mers, dar mi-am propus sa fiu capsunar in zilele ce urmeaza si poate documentez mai bine situatia.
Acum realizez ca sunt 3 ani de cand n-am mai fost in parcul national. Daca e frumos duminica, ies la plimbare si mai trag cateva poze.
Oricum, parerea mea e ca Parcul National Cheile Nerei se pisa pe Nationalpark Hohe Tauer.. doar ca noi nu stim sa ne promovam valorile.