Iar am o problema! Am fost nevoit sa ma mut cu tot cu pestisorii mei! Si Din cauza mutarii mai apar probleme! Am vb si in alte topicur despre una si alta! Acum ma supara ceva! 2 scalari au dat in gris datorta faptului ca am mutat pestii dintr-un acvariu in altul iar temperatura era undeva la 2-3 grade diferenta! Asta pentru ca nu am avut 2 incalzitoare! Am luat o sticla de tripaflavin de la petshop . . . pestii si-au revenit! Asta a fost acum vreo sapt. jumate! Dar . . . tot se pune o pelicula mazgoasa pe sticla si imi umple filtrele! leam curatat de 2 ori pana acum! Le-am facut schimb de apa! E posibil ca acea "solutie mazgoasa" sa fie de la tripaflavin? Nu am avut niciodata asa cv in acvariu! Sau e posibil sa fie de la apa de bloc!

) Stand la tara cu pestii pana acum le puneam apa de fantana!

Stii cineva cu ce am deface? probabil cu timpul si cu cateva schimburi de apa si curatare de filtre o sa dispare! Dar sa nu faca rau pestilor pana atunci si cum a-si putea sa scap de ea! Tin sa mentionez ca pelicula aia care se depune pe sticla nu se observa! Dar este alunecos la atingere! Trag mult filtrele! ca erau pline cu astelf de solutie!