[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pesti compatibil cu scalarii!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna! Un nou topic! O noua nedumerire! Spuneti-mi va rog ce pesti sunt compatibil cu scalarii! Am vazut unele acvarii cu carasi . . . desi stiu ca nu sunt combatibil si o mare dilema . . . am vazut scalari cu tetra daca va vine sa credeti! Acum eu am 3 scalari maturi, Cc 10-12 cm , un guram (femela) , 3 sanitari si 2 xifori! Cam toti sunt undeva la 7-12 cm! Doar xiforii care au vreo 4 cm! Acvariul este de 100L ! A-si vrea sa il mai inbogatesc putin daca pot sa spun asa! Si a-si vrea sa stiu ce pesti sunt combatibil! Sincer a-si mai vrea 2 scalari, 3 gurami si vreo 4 xifori! Dar si cv in plus! Trebuie sa caut pesti putini mai matur deoarece puii nu imi rezista! Eu am pestii de aproape un an! De asta ii am maturi. si nu am mai bagat altii! am facut combinatii cu scalari+tetra, sau caras+tetra! O mare apocalipsa! Am dat tetrazonii pana la urma pt a ma axa pe niste pesti mai compatibili si cu alte soiuri! De atunci am scalarii si restul! Ce parere aveti?
[Email] [WWW] [Yahoo!] [MSN]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Un scalar la 10-12 cm are nevoie de cam... 40 litri => deci ca e cam aglomerat deja acvariul tau de 100 litri... nu vad de ce l-ai aglomera si mai mult.

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Mda! Inseamna ca mi-ar trebui un butoi de 500 L sa cresc 5 scalari! ) O sa mai iau 3 xifo si vreo 7 neoni atunci! Sa para cat de cat frumos! Sunt pesti de talie mica si nu cred ca incurca prea mult! Miltumesc pentru sfat!
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

7 neoni cred ca sunt prea putini... se simt mai bine daca sunt mai multi.
Pentru necesar apa / dimensiuni pesti arunca o privire aici http://acvariu.ro/forum/posts/list/220.page si fa 5 min de matematica.

Ca si solutie vad doar sa scapi de scalari ca sa mai pui pesti, dar evident faci cum vrei si peste 2 saptamani vi si ne intrebi de ce incep sa moara smilie

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
Chanel89
Junior member
[Avatar]

IP:

Am citit topicul de mult! De scalari nu vreau sa scap oricum! Ii am de mult si imi sunt dragi! Deci . . . nici nu vreau sa moara! Mai am un acvariu de 50 Litri! Pe cel mare de 100 am sa il ornez mai frumos! I-ar pe cel mic am sa il umplu cu pesti de talie mica! Xifo, gupy, neoni! ) Bineinteles umplut insemnand in limita dispusa! Multumesc inca o data pt sfaturi si o seara buna sa ai!
stefanp
Moderator

IP:

Xipho nu sunt chiar asa de talie mica...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: