[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme Guppy  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Mitza
Junior member
[Avatar]

IP:

Am o femela Guppy care este cocosata, slaba si pare asa trista innoata incet si nici nu prea mai vine la mancare. Cred ca a fatat acum vreo 10 zile, pui nu am gasit pt ca era in acvariul comunitar, dar nu asta e problema, cand era si ea mai grasa arata mai bine, acum e slaba moarta.

Am mai avut mai demult probleme cu un guppy mascul care pana la urma a decedat ... tot asa avea un aspect cocosat si incepea sa dea si din cap cand innota, dar atunci aveam ceva probleme cu apa.

Apa e cristal ceilalti pesti nu au nimic. Care ar putea fi problema?

This message was edited 1 time. Last update was at 22/01/2012 16:07:26

[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

de mancat,mananca?

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
Mitza
Junior member
[Avatar]

IP:

asa si asa ... daca ii vine mancarea ca la botu calului poate mai ciugule ... dar asa sa alerge agitata cum sunt ceilalti nu
[Email] [Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Poate e o boala avansata in timp,daca e anemica si se lasa dusa de valuri,sta pe fundul apei toata ziua si nu mananca e bolnava.Am patit si eu asa cu niste barbatusi.Acum intrebarea cheie este : respira greu?Adica da din branhii greu?Daca da atunci e aceeasi problema ca si la mine,cel de la pet-shop mi-a zis ca e un parazit/infectie la branhii.Mi-a dat o pastia galbena dar nu am puso fiindca am doar femele si nu au probleme,am un topic deschis dar nu mi-a zis nimeni nimic.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
Mitza
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma scuzati ca nu am mai postat in legatura cu Gupitza, am donat 80% din guppy pe care i-am avut printre care si pe ea... cred ca a ajung papa altor pesti ca si vanzatorul de la pet a vazut-o mai trista asta.

Se poate inchide.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: