Acum ceva timp reusisem sa imi creez un album si am reusit sa pun ceva poze in el. Cum pozele erau mari, nu am mai putut adauga si alte poze. Asa ca m-am hotarat sa mai micsorez pozele. Am comprimat pozele, am sters toate pozele din album si apoi am incercat sa upload-ez noile poze comprimate. In partea de sus a ferestrei am vazut urmatorul mesaj:
Warning: is_dir(): Stat failed for ./albums/edit/. (errno=13 - Permission denied) in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 432
Warning: filemtime(): Stat failed for ./albums/edit/. (errno=13 - Permission denied) in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 440
Warning: unlink(./albums/edit/.): Permission denied in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 453
Warning: is_dir(): Stat failed for ./albums/edit/.. (errno=13 - Permission denied) in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 432
Warning: filemtime(): Stat failed for ./albums/edit/.. (errno=13 - Permission denied) in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 440
Warning: unlink(./albums/edit/..): Permission denied in /var/www/www.acvariu.ro/coppermine/upload.php on line 453
si dupa ce i-am dat continue, am primit mesajul ca 0 fisiere au fost incarcate si ca fisierele nu au putut fi mutate.
Gresesc undeva ?
Multumesc de ajutor.
|