[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme Valisneria  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
banika
Member
[Avatar]

IP:

Nu stiu ce se intampla de cam o saptamana deoarece gasesc mereu Valisneria la suprafata ... parca ar fii putrezita din locul in care se rupe. Are cineva o idee ce se intampla ? Mentionez ca am un melc in acvariu sa fie el problema?

Totul sau nimic
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Da si tu mai multe detalii despre acvariu, ceva parametrii ai apei daca poti si in special spune-ne cateva vorbe despre substrat. La cat de rezistenta este Valisneria, ar trebui sa mearga. Oricum, mie imi miroase a ceva probleme cu substratul, daca putrezeste de jos.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
banika
Member
[Avatar]

IP:

Inca nu am teste sa iti pot da parametrii.. imi cer scuze.. Am substrat fertil de la Jbl Aqua Basic acoperit de un pietris de 2-3 mm , lumina 1 Aquaglow 20w + 1 Osram Floura 18w + 1 neon daylight 18w , dim. acv. 100x40x50( 200l ) , bomba CO2 1 bula / sec . Frunzele care le gasesc plutind sunt verzi doar de unde se rup sunt putin maronii pe cand cele care sunt inca in substrat unele vad ca incep sa se maroneasca la varfuri... nu prea inteleg ce se intampla deoarece cum ai spus si tu Alber Valisneria este rezistenta!!

Totul sau nimic

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: