[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Anubias - diverse marimi  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
florin27
Member

IP:

Salut,

M-am hotarat sa ma despart de urmatoarele plante din specia ANUBIAS, le-am tot tinut pentru noul acvariu de 300L care insa va mai dura o vreme buna pana il voi popula:

H: 7-10 cm 5 lei/bucata (4 bucati) (poza atasata)

H: 12 cm 10 lei/bucata (2 bucati)

H: 18 cm 15 lei/bucata (2 bucati)

H: 20 - 25 cm 25 lei/bucata (2-3 bucati) (poza atasata)

Mai am o planta care creste foarte repede si m-a scutit de multe batai de cap in acvariu cu oscari, la care nu mai faceam fata cu 2 schimbari de apa pe saptamana, dar care nu am reusit sa o identific. Se ofera la un pret de 1leu / fir, indiferend de marime. A se vedea in poza.

Ma puteti contacta la telefon: 0723233317. Florin.
[Thumb - 1leu-firul.jpg]

[Thumb - Anubias-20lei-bucata.jpg]

[Thumb - Anubias-5lei-bucata.jpg]

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

astept raspuns la pm...
Claudiavis
Junior member

IP:

Buna!

Plantele anubias micute sint cumva anubias nana petite (adica ramin pitice)? M-ar interesa si pe mine 1-2 bucati.

Multumesc!
florin27
Member

IP:

Frunzele de anubias cresc mai mari, dupa cum se vede in cealalta poza. Sunt din aceiasi specie. Cresc insa foarte greu, cred ca "mama" lor o am de mai bine de 10-12 ani.

Planta neidentificata este o Hygrophila, dar nu mie clar de care, se mai cheama si Nucus. Am multe fire, nu mi-am batut capul sa le numar, plantate in tufe arata frumos, dar aportul lor principal nu este cel estetic ci faptul ca previn aparitia algelor, crescand rapid.

Cele mici din poza, s-au dat, dar mai am in acvariu. De preferat sa veniti personal sa va alegeti.

Prefer sa fiu contactat telefonic, 0723233317, la PM raspund mai greu, asa ca aveti rabdare daca alegeti sa ma contactati astfel. :-)

Multumesc,
Florin.

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

planta ta neindendificata este hygrophila corymbosa angustifolia...
ai din nou un pm )
florin27
Member

IP:

Cel mai probabil planta "neidentificata" este Hygrophila corymbosa 'Angustifolia'. Gasesc pe net cu numele asta, unele imagini care nu prea seamana, dar daca este sa ma iau dupa
http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2739&language=en aceasta este.

[Email] [WWW] [Yahoo!]
florin27
Member

IP:

Salutare,

Atasez poza si cu cele de 12 cm, si ofer 3 la pret de 25 RON celor care vin personal sa le ridice din Bucuresti, soseaua Panduri.

Pretul pentru 1 bucata este 10 RON. Pot expedia prin Posta Romana si in tara cu plata ramburs.

Multumesc,

Florin
0723233317 sau Y!M: iliescufm

[Thumb - Anubias12cm.jpg]

[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: