[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inegrire si apoi "topire" a tulpinei  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! am in acvariu mai multe fire de Heteranthera zosterifolia. pana de curand le-a mers foarte bine, dar de ceva timp am observat la cateva plante o inegrire a tulpinei si apoi se topeste. planta este in continuare verde, frunzele nu par sa aiba nici o problema, insa nu inteleg de ce patesc asa. fertilizant le-am pus feropol si de 1 saptamana folosesc PPS PRO (aceasta problema o am de mai multe sapt, deci nu cred ca este de la noul fertilizant). am sa va pun si niste poze, poate ma puteti ajuta. va multumesc!
[Thumb - 3.jpg]

[Thumb - 2.jpg]

[Thumb - 1.jpg]

[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

La cum arata planta nu duce lipsa de fier dar de NO3 ii frig buzele.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

am inteles, daca bag no3 nu risc sa mi se tulbure apa? cum se face adaosul de no3? presupun ca exista anumite solutii, nu? sau pot sa fac si ceva pe cale "naturala"
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Fertilizanti care contin nitrati sau pe cale naturala, mai multi pesti, dar nu recomand varianta asta. De tulburat apa nu vad de ce, foloseste foarte multa lume fertilizanti si vad ca nu se plange nimeni.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: