[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
caras apatic  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Valeria10
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara...
revin cu o nelamurire...am 2 carasi ..unul negru si unul auriu.problema este ca de vreo 2 zile cel negru sta mai mult pe fundul acvariului, se ridica tot mai putin si cu precadere atunci cand le dau sa manance.
Precizez urmatoarele conditii in care traiesc pestisorii mei ca sa imi spuneti unde gresesc
- acvariu 60l-stiu asta e prima greseala pentru ca e prea mic spatiul
- le dau sa manance TetraMIn de 2 ori pe zi (dimineata si seara)
- schimb apa 25% o data pe saptamana
- temperatura apei 26-27 grade
- nu prezinta nimic suspect pe corp
Multumesc frumos si astept sfaturile voastre
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

De filtrare n-ai zis nimic, iar schimburile de apa le faci cam rar. Cit de mari sunt carasii?
Daca nu mai sunt pui, da-le de mincare o singura data pe zi. Hrana ar trebui sa fie mai variata, nu te axa doar pe un singur fel. Include in meniul lor si mazare fiarta si decojita, salata, spirulina
Si nu in ultimul rind, scade temperatura -treptat- ca mai ai putin si ii fierbi. Carasii sunt pesti de apa rece. La o temperatura asa de ridicata e normal sa devina apatici. Iar acesta e un prim semn de boala. Vor mai urma si altele si in curind vor trece la cele sfinte. Si e pacat de ei.

Bafta si tine-ne la curent cu evolutia celui bolnavior.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: