[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare banala de incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Ramierzi stau impreuna cu xifo guppy moly sanitar alb si unu gri? si cu anticus ? vanzatorul mai spus ca stua foarte bine u orcie rasa
Este adevarat?
[WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN]
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Chiar nare nimeni idee daca sunt compatibili sau nu?
VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

salut, parerea mea e ca cel putin cu xipho nu prea ar sta bine din punct de vedere al conditiilor de mediu. sunt specii care prefera un ph usor diferit unul de celalalt. iar asa ca idee eu n-as combina ciclide cu poecilide.
ramane sa te mai sfatuiasca si cei care au avut , sau au vazut tipul asta de pesti impreuna. Stii si tu ca vanzatorii mai "omit" uneori unele detalii din interes comercial
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

da,pot sa convietuiasca ,se pot adapta la conditii diferite,dar pot fii eventuale ``batai``care nu duce decat la stresarea unora din specii ,si stim ce se intammpla cu un peste stresat...
combinatia de ciclide cu poecilide pentru mine este in primul rand urata si fara sens...
apropo,in ce bazin vrei sa faci combinatia asta,cu cati pesti din fiecare specie,si la ce marime sunt pestii ?
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

In bazinu comun in care am toti pesti maturi si pesti am 4xifo 3Moly 2 sanitari de speciile Corydoras paleatus si Corydoras aeneus albino si 2 sanitari Anticus si 3Guppy si stiu e cma suprapopulat pentru 80l

P.s: Vad eu ca pana acuma de cnad am pus perechea de ramierizi in acvariul comun vad eu ca se inteleg ff bn cu ceilalti si azi se juca cu masculul dominant al avariului mergeu impreuna la papica si se jucau prin plante cateva le-au scos din substrat
Dar in concluzie se itnelg bine n-am avut probleme deocamdata

This message was edited 1 time. Last update was at 17/03/2011 17:33:11

flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pai daca stii ca e suprapopulat de ce nu iei masuri si vrei sa agravezi lucrurile mai rau?eu zic sa renunti la o parte din pestii care ii ai acum,sau eventual sa ii schimbi cu ceva care este potrivit pentru volumul care il ai.
apropo,cred ca ai ancistrusi,nu anticus...
Incepatorul
Junior member
[Avatar]

IP:

Sincer sa fiu nu pot renunta al ei imi plac dar nu e chiar asa suprapopulat daca punem si puieti de xifo moly mai zicem dar asa nu mi se pare

p.s:Ii las impreuna pe propriulk risc

Se paote inchide multumesc

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: