[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
tavitavibz
Junior member

IP:

Salut! Numele meu este Tavi Filip si sunt din Buzau. In urma cu aproximativ 2 luni am fost in vizita la un coleg care are un acvariu cu africani. Din momentul acela m-am imbolnavit de aceasta boala si m-am hotarat sa-mi achizitionez un acvariu de cateva sute de litri. Consultand piata si sub indrumarea acestui coleg m-am decis sa-l confectionez acasa. Spre norocul meu laur58, colegul meu, s-a oferit sa-mi lipeasca el acvariul. Am trecut cu greu peste faza cu uscarea/intarirea lipiturilor, peste confectionarea mobilierului, iar acum sunt la faza de ciclare care parca nu mai trece. O sa revin si cu cateva poze.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Trece, trece, doar rabdare sa ai. Bine ai venit pe forum si asteptam cu nerabdare pozele. Mai poti adauga totusi cateva informatii cu privire la ce mai ai pe acolo, nu ne suparam. (echipamente, plante, pesti daca te-ai gandit deja cam ce anume ti-ai dori etc.)

Ape limpezi!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, asteptam sa vedem inca o "stancarie" Trage cu ochiul pe aici, vei fi uimit de unele acvarii ale colegilor nostri.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: