[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
1-probleme cu Labeo, 2-prea multi pesti in acvariu?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! de 1 luna de zile am un acvariu de 126L cu urmatoarele caracteristici:

* dimensiuni: 80 x 35 x 45 cm
* capacitate: 126 L, sticl? 6 mm
* termostat Jäger 50 W
* filtru intern Eheim Aquaball

si dupa 3 saptamani de ciclare am bagat in acvariu urmatorii pesti: 10 neon, 2 sanitari, 1 labeo bicolor (maricel cam de 10 cm) si 2 gupy. am 2 nelamuriri: 1 sunt prea multi pesti pt acest acvariu, as vrea sa mai bag cam 5-10 neoni?
2 labeo sta mereu ascuns dupa in spatele filtrului (am ca decor, pe langa plante o nuca de cocos cu gaura si 1 lemn cu scorbura) am observat ca daca nu ma vede prin preasma iese din "ascunzis" dar nu inteleg de ce este asa de panicat. labeo l-am primit "cadou" de la un prieten care mi-a zis ca si la el are acelasi comortament, dar el are acvariul de 50 L. Va multumesc!
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Tu l-ai primit asa ca si-a luat si amicul tau unul si asa e cool sa fie in acvariu? Eu zic sa il dai inapoi barem la el o sa stea pereche si le trecea vremea mai usor chiar daca sunt inghesuiti cu alti pesti in acvariul de 50 litri.

Labeo nu sunt pesti care traiesc solitari.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

scificuss wrote:Tu l-ai primit asa ca si-a luat si amicul tau unul si asa e cool sa fie in acvariu? Eu zic sa il dai inapoi barem la el o sa stea pereche si le trecea vremea mai usor chiar daca sunt inghesuiti cu alti pesti in acvariul de 50 litri.

Labeo nu sunt pesti care traiesc solitari.

Nu, nu l-am primit pt ca asa "este cool", prietenul meu nu avea pereche, avea un singur labeo, pe care mai mult m-a rugat sa il iau pt ca el crede ca are un astfel de comportament deoarece acvariul lui este mic. Decat sa postezi un raspuns arogant si la caterinca, mai bine ii lasi pe altii sa se dea un sfat ;)
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Labeo este un peste timid, care are nevoie de ascunzisuri si un bazin luminat nu foarte intens. Odata cu inaintarea in virsta, masculii devin foart agresivi si ataca tot ce ii iese in cale. Se recomanda cresterea sa in grupuri, in bazine mari.

Daca renunti la el, poti sa mai cumperi fara probleme inca 10 neoni.
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

ok, multumesc mult, labeo are acum cca 10 cm, cred ca este deja la maturitate, sper ca pana cand il dau sa nu o ia razna si sa atace ceilalti pesti

This message was edited 1 time. Last update was at 22/12/2010 22:57:44

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: