[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand anubias barteri var. nana ( valabil numai pentru Bucuresti )  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Heavy_Fuels
Junior member
[Avatar]

IP:

Am redecorat de curand acvariul si am ramas cu o galeata de anubias de dimensiuni diferite, dupa cum urmeaza :
1) puiuti anubias-5lei/rizom
image
2) anubias matur-20 lei/rizom (20-25cm)
image
3) Anudias dimensiune intermediara-8lei/rizom
Accept si schimburi daca aveti sa oferiti ceva ce m-ar putea interesa.
Tel :0752 17 67 60
P.S.
Stoc limitat si preturi de criza pentru toate buzunarele Iata si un link care sa va ajute sa faceti o comparatie :
http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/plante_acvariu/Anubias_barteri_nana_9cm_POT
Ghiveci 9 cm - 83.36 lei

Daca nu tipa nimeni la tine inseamna ca mesajul tau n-a avut impact. (una din legile lui Murphy)
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Boierule, sa traiesti, anubiasii sanatosi si frumosi. Legatu-i-am si bine sper ca le va merge. Sa auzim numai de bine.

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
Heavy_Fuels
Junior member
[Avatar]

IP:

Ultimele frunze au plecat asa ca stocul s-a epuizat! Multumesc celor care au cumparat sau au schimbat diverse cu mine si sa se bucure de plantute! Multumesc si administratie forumului pentru gazduire! Se poate inchide...

Daca nu tipa nimeni la tine inseamna ca mesajul tau n-a avut impact. (una din legile lui Murphy)

Forum Index » Vanzari
Go to: