[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfaturi guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Alexploiesti
Junior member

IP:

as vrea si eu cateva sfaturi daca se poate despre ingrijirea puilor de gupy.
Am ca 13 pui si traiesc intr-un acvariu de 5L. Le dau mancare o data pe zi. apa este bine filtrata printr-o pompa cu piatra la capatul furtunasului.
Mentionez ca acvariul nu este luminat. Exista vreo problema?

This message was edited 1 time. Last update was at 23/09/2010 20:24:38

[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Cum adica filtrata printr-o piatra ? Explica te rog...
Pui au nevoie de mancare in cantitati mici mai des decat adultii. Nu au nevoie de lumina puternica dar nici sa ii ti in intuneric.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Puii de vivipari cresc si se dezvolta cel mai bine cu nauplii de artemia. In cantitati mici si dese - de 5-6 ori pe zi. Le dai cit maninca in 2-3 min. Apoi sifonezi bine substratul. Le trebuie filtrare, aerare, plante. Si normal ca si lumina. Iar 13 pui intr-un bazin de 5l...i-ai bagat la inchisoare? Cum vrei sa creasca daca nu au spatiu?

Sper ca nu intentionezi sa faci schimburi cu guppy crescuti in conditiile astea...

BTW - cam de cit timp te ocupi de acvaristica? Ca pare-se ca nici chestiile elementare nu le stapinesti. Daca ma insel, mea culpa. Dar guppy sunt de obicei primii pesti cu care incepe cineva.

Forum Index » Vivipari
Go to: