Se pare ca la intervale de aprox o luna dau de cate o problema...

...si va solicit inca odata ajutorul.
De vreo 2 zile am vazut un corrydoras ca este mai apatic si chiar daca e albino a inceput sa se albeasca de tot...ca si cum ar fi facut o anemie serioasa si era foarte palid...am tot sperat ca o sa se insanatoseasca, ba mai mult, azi dimineata l-am vazut ceva mai vioi si credeam ca si-a revenit insa acum, cand am ajuns acasa l-am gasit inert pe fundul bazinului....

dupa vreo 10 minute in care am incercat sa gasesc o explicatie, uitandu-ma in acvariu, am vazut in masa apei un mic viermisor(vreo 2 milimetri lungime), alb, foarte subtire care se zvarcolea pe langa geam....(imi pare rau ca nu pot sa pun o poza , e foarte mic si nu dispun de tehnologie suficient de buna pentru a face focus pe el....). Sincer, ma indoiesc ca ar fi singurul din apa...
Credeti ca el/ei ar putea fi cauza mortii corrydorasului meu? Sa fie oare paraziti intestinali, iar pe asta sa-l fi eliminat vreun peste? La un moment dat spunea
Alber ca in cazul unor paraziti intestinali pestii au kk alb-transparent, ori la pestii mei nu am observat lucrul asta...
Ca si mancare, pe langa fulgii "clasici", mai alternez in ultima vreme ( cred ca le-am dat doar de vreo 3 ori in doua saptamani, pentru ca am vazut ca nu se prea "obosesc" sa vina la masa cand le dau ) cu niste daphnia uscate..... sa fie oare acei purici cauza aparitiei viermilor? Sa-i scot total din alimentatie?
In rest nu am schimbat nimic la acvariu ( nimic nou introdus in ultima luna in afara de acele daphnii), mancare o singura data pe zi dimineata...schimbul de apa saptamanal...
Am cautat la "search", dar nu am gasit nimic care sa ma ajute....
Ce tratament credeti ca ar fi necesar pentru a scapa de acesti "intrusi"?