[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bacus Teodor (acvarist cu forta) - Timisoara  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ekosekthor
Junior member

IP:

Ma numesc cum scrie in titlu si experienta mea in acest domeniu este de... putin mai mult de 24 de ore.

Acvariul pe care il am nu este cel care mi-l doresc si din cauza lui am devenit acvarist cu forta. "Cu forta" pentru ca a fost facut cadou inainte ca lumea sa asculte macar 5% din motivele pentru care vreau acvariu si ce fel de acvariu sa fie. Astfel, ceea ce era planificat peste 1-2 luni s-a intamplat acum cateva zile si din disperare, sa nu-mi moara pestii a trebuit sa-mi fac rapid cont pe forum ca sa fiu sigur ca iau deciziile cele mai bune intr-un timp foarte scurt.

Acvariul pe care il am acum contine: 2 Corydoras albinos si 2 carasi portocalii. Mai am doua plante care nu stiu exact ce sunt... una e de suprafata si alta cu radacini.

Cam atat, ca mai multe nici eu nu stiu
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ... cat de mare este acvariul ?

Until you find someone worth dying for, you never really live.
ekosekthor
Junior member

IP:

Lungime 35cm
Inaltime 28cm
Latime 16cm

15l?

Si temperatura in el este de 22*C (nu am incalzitor... dar la ce pesti am mi s-a zis ca nu trebe pana la toamna)
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu e bine deloc sa tii caraseii in el...e mult prea mic pentru ei. Vezi ce ti-am scris in celalalt topic ...

fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salut si bine ai venit pe forum!
Acvariul tau este prea mic ca sa tii carasi in el. Sigur ai vazut boluri din desene animate cu un caras auriu in el, in unele tari este interzis prin lege asa ceva. Doneaza repede sau mergi cu ei la un petshop, scapa de ei pana cand nu e prea tarziu.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
ekosekthor
Junior member

IP:

Momentan au cam 3cm... e urgenta si trebuie sa-i mut acum acum sau mai pot sa-i tin 2-3 luni?
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bun venit in fascinanta lume a pestilor
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu poti sa ii tii asa mult acolo, cresc repede Este o urgenta...daca era macar un acvaiu de 50l ii mai puteai tine 2 luni.

Forum Index » Despre noi
Go to: