[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
kublai
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,
sunt Sorin din Timisoara am 30 ani si am intrat de 3 saptamani in lumea acvariilor...
Am un Eheim AquaStar60 (54l)
substrat JBL Aquabasis+ 2
pietris S2 granulatie mica
filtru intern Eheim 2008
filtru intern Hailea RP200 care e cu carbon si merge la flow minim
Incalzitor 50w
Tetra Plant CO2 Optimat
Neon Flora-Glo 15w, 10 ore pe zi, mai adaug saptamana asta un daylight tot de 15w.
Acvariul l-am inceput acum 3 saptamani, l-am plantat cu:
BACOPA AUSTRALIS
CYPERUS HELFERI
HYGROPHILA POLYSPERMA - are cred o alga care seamana cu un puf maroniu pe frunzele inferioare
LINDERNIA DUBIA
MICROSORUM PTEROPUS
LOBELIA CARDINALIS
VALISNERIA (ii merge rau am luat-o asa)
CABOMBA
Pestisori...
Albino Cory 4
Panda Cory 3 (vine si al 4-lea)
4 SAE
2 Haplo (ii donez)
si vedeta Hillstream Loach ( vine si perechea)
Toate arata bine, plantele cresc, apa e in limite ok zic eu (JBL 5 in 1: NO2 0, NO3 15, GH 6, KH 5, Ph 7, Tetra: NO2 <0.3, NO3 12) pestisori mananca, se joaca si eu ma bucur ca un copil in fiecare seara uitandu-ma la ei...
o poza de azi
image
Cu stima

Coltul meu de verdeata ...
http://picasaweb.google.com/crisansor/200L?feat=directlink

[Yahoo!]
sece4u20
Member
[Avatar]

IP:

la valisneria ii merge rau deoarece i-ai schimbat substratul. asa am patit si eu. las-o in pace si incet incet isi revine. la mine in aproximativ o luna a dat deja 3 pui.

mesaj pentru europa si nu numai
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salut si bine ai venit!

Am si eu un acvariu la fel (Eheim AquaStar60 (54l) ). Frumoasa colectie de plante ai bagat acolo. O sa ai de donat pentru toata Timisoara! Tetra Plant CO2 Optimat am avut si eu, si pot sa zic ca este egal cu zero. A terminat astfel. Trebuie sa te gandesti sa fabrici macar la o bomba cu reactor, la ce plante ai tu acolo. Neaparat trebuie sa mai bagi acel neon, daca te ajuta cu ceva uite aici cum am pus eu in capac. Valisneria as pune mai in spate, pentru mascarea filtrului.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
kublai
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc de sfaturi prieteni,
am reusit weekend-ul asta sa adaug si al doilea tub (daylight), ar fi 30w acum in ~50l apa. Cu adaosul CO2 inca astept deocamdata, nu convins de ineficienta CO2-ului de la Tetra, in cazul meu in 2 saptamani de cand il am, azi la schimbul de apa a trebuit sa "inmultesc" cabombele ca ieseau afara lucru ce nu l-am vazut 2 saptamani inainte fara CO2, oricum urmeaza sa adaug un test permanent de CO2 si o sa vad mai clar ce se intampla acolo... Acum urmeaza sa vad cum transform "ciorba" de plante in ceva mai ordonat, oricum inainte mai trebuie sa adaug minim 1 cm de pietris ca deja imi ies radacinile din subtrat.

Un filmulet cu micul dejun in acvariu )

http://yfrog.us/bfmov00245z

This message was edited 1 time. Last update was at 25/04/2010 20:20:31

Coltul meu de verdeata ...
http://picasaweb.google.com/crisansor/200L?feat=directlink

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: