Vand filtrul din titlu, pentru ca stiti foarte bine m-am trezit cu ceva apa pe jos . Filtrul este in functionare de cca 3 ore in baie dupa ce l-am curatat calumea si am facut cum zice
aici . Merge fara nici o problema, nu are nici o picatura pe langa el. Eu nu il mai folosesc pentru ca intre timp mi-am luat un jbl cristalprofi 1500. Filtrul vine cu materiale filtrante, spraybar, iar coturile de tur-retur JBL sau tetratec, pentru ca pot face rost. Vine FARA furtune. In plus are 2 bureti de la jbl pentru ca eu aveam 2 sertare cu siporax.
Se poate ridica din constanta, Il pot aduce la bucuresti pentru ca am drumuri o data pe luna sau chiar de 2 ori pe luna uneori. Il trimit in tara prin curier sau posta romana cu ramburs, sau plata online pe card pentru a nu se mai da bani la transportatori si pe ramburs.
Pretul este de 300ron , (pentru sceptici legat de ce ziceam cu plata online, pentru a preveni eventualele discutii) nu stau sa fac "manevre" sau sa dau tepe pentru 300ron. Daca as fi vrut sa fac magarii nu mai mentionam ca a avut probleme, nu imi sta in fire, cei ce ma cunosc pot confirma.