salut,am o dilema,daca pot sa-i spun asa,referitor la rotoarele de la alte filtre externe asemanatoare(aproximativ).Problema este de fapt ca rotorul unui jebo 835 care il detin este plesnit\crapat,functioneaza dar nu stiu pentru cat timp de acum inainte,cu toate ca am cautat peste tot aceasta piesa ,nu se gasesc ,s-au oferit si colegi care detin un cont pay pal sa ma ajute(le multumesc si cu aceasta ocazie ) dar magazinele externe nu prea vor sa se complice cu un singur rotor,eschivandu-se pana m-au\ne-au facut sa renuntam(si colegii respectivi care s-au oferit).Sincer nu am putut si nu pot sa comand 5 bucati pt. ca nu pot suporta deocamdata aceasta suma.
Ma gandeam totusi ca pot adapta un rotor de la un alt tip de filtru extern ce-l pot achizitiona de pe piata noastra,ex :EX1200,ceea ce as vrea si rog din suflet colegii de forum este ,daca ma pot ajuta cu dimensiunile (mm\cm)rotoarelor de la filtrele pe care le detin,sa vad daca pot adapta un alt rotor.Atasez si o poza cu dimensiunile care ma intereseaza
http://img35.imageshack.us/img35/3189/99634234.png
multumesc anticipat ,si orice parere sau sfat sunt mai bune decat nimic.
Sau daca are cineva de la unul defect sau ma poate ajuta in orice fel.