[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
instalatie CO2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
orly
Member
[Avatar]

IP:

sunt de acord cu tine, nu vreau sa cresc plante, dar vreau sa am plante in acvariu.Problema mea este cum sa reusesc sa le fac sa se mentina?...e obligatoriu sa am acum "ceva" care sa bage co 2 in apa?...cam asta ma intereseaza, si de aceea nu stiu ce sa fac

Nu este obligatoriu sa ai aditie de CO2 , in schimb vei avea nevoie de fertilizant micro / macro , dupa caz.

Rabdare si tutun 0722.731.565
[Yahoo!]
sfota
Junior member

IP:

orly wrote:sunt de acord cu tine, nu vreau sa cresc plante, dar vreau sa am plante in acvariu.Problema mea este cum sa reusesc sa le fac sa se mentina?...e obligatoriu sa am acum "ceva" care sa bage co 2 in apa?...cam asta ma intereseaza, si de aceea nu stiu ce sa fac

Nu este obligatoriu sa ai aditie de CO2 , in schimb vei avea nevoie de fertilizant micro / macro , dupa caz.

in functie de ce se pune mico sau macro, si daca poti sa imi spui si ce fel de fertilizati (care sunt cei mai indicati)..multumesc
orly
Member
[Avatar]

IP:

Fertilizantii se pun in functie de cerintele plantelor . Sunt plante care consuma micronutrientii / macronutrientii din apa mai rapid decat reuseste acvariul tau in urma ciclarii sa-i produca si atunci trebuie intervenit cu un adaos fertilizant .
Fertilizanti cu macro elemente eu folosesc PPS-Pro , iar ca fertilizant cu microorganisme se gasesc la Pet Sho-uri (Sera, JBL , Tetra)
Da si tu cautare pe Google fertilizare si vei gasi raspunsuri .
O sa-ti trimit un link pe PM .

Rabdare si tutun 0722.731.565
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: