[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
CE MANCARE USCATA PREFERA BETTANUL VOSTRU?  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
ultkas
Member
[Avatar]

IP:

CE MANCARE USCATA PREFERA BETTANUL VOSTRU?

vreau sa-mi iau un betta si as vrea sa stiu cam ce mancare prefera...
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

ai mei pana acum ( probabil asa au fost obisnuiti) prefera granulele alea clasice, rosii cu X la suta proteine ( am cumparat vrac dintr-un petshop, granulatie cca 1 mm).
Am incercat cu peletele de la Tetra special pt betta( rosii si cu mini shrimps amestecat) dar aleg crevetii si lasa peletele. Le-am mai dat tot de la tetra granule speciale pt ciclide, maruntite, dar nu s-au aratat foarte incantati ( nu ma injurati pt problele astea dar am incercat intotdeauna sa le dau mancare diversificata, si nu pot sa le dau zilnic hrana vie )
Mananca si clasicele dafnii uscate, dar fara prea mare tragere de inima. Oricum , din ce am vazut , conteaza mult si cu ce au fost obisnuiti.

Succes

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
narkoma_1985
Unripe member

IP:

cam cat de des ii hranesti mie mi-au zis de la petshop ca le dau dimineata si seara 3-4 granule din alea adica nici prea mult nici deloc sa nu se murdareasca apa cred in timp astept si eu un raspuns...10x
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

frecventa si consistenta meselor o hotarasti relativ simplu :
ii dai cate un pic si vezi cam cand se satura, si stabilesti o cantitate. Ca si frecventa eu nu am dat de obicei mai mult de 2 ori pe zi. Dar betta fiind un peste "prietenos", care reactioneaza cand simte miscare in jurul acvariului poti sa iti dai seama dupa interesul lui daca mai vrea mancare sau nu dar nu m-as baza exclusiv pe asta .....cred ca pe undeva functioneaza si la ei reflexul Pavlov ( ai mei cand ma vedeau prin zona veneau imediat catre partea frontala a acvariului, la suprafata....dar e si din cauza ca stiau ca primesc ceva bunut - mai un tantar, mai un viermisor, mai o farama de tubifex )
La cel pe care il am acum i-am scapat si mai multa mancare uneori....dar am in acvariu o gramada de melci...care se bucura la resturi

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ultkas wrote:CE MANCARE USCATA PREFERA BETTANUL VOSTRU?

vreau sa-mi iau un betta si as vrea sa stiu cam ce mancare prefera...

Tubifex - e mort dupa ea Numai sa ai grija sa aplici tratamentul corespunzator viemisorilor inainte a ii da drept papica.
Zac
Junior member
[Avatar]

IP:

Si eu am unul. Almeu mananca fulgi Tetra. I plac la nebunie.

Pleco
black_betta
Unripe member
[Avatar]

IP:

spunetu-mi si mie de unde luati hrana vie pt betta am tot cautat si ...nimic.
ii hranesc doar cu mancare completa de la Tetra special pt betta( rosii si cu mini shrimps amestecat)
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

ocean nutrition, atison betta food

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Depinde si cu ce a fost obisnuit pana la acel moment dar in principiu cam tot ce se apropie cat se poate de mult de hrana naturala, chiar daca misca sau nu. De ce nu incerci o cultura de grindal? O sa-ti fie adanc recunoscator pentru micul efort.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Al meu mananca cam ce mananca si ceilalti pesti.

-tubifex
-larve rosii la "gratar"
-larve rosii congelate
-artemia congelata
-granule de alea rosii
-vitamine de la tetra, dar nu mai stiu exact denumirea.

Si are o mini cultura de viermisori albi prin acvariu, care stau pe sticla. Am observat ca se infrupta si din aia cu sat cand ii vede.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Anabantidae
Go to: