[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Parametrii apei  XML
Forum Index » Apa
Author Message
Redknee
Member

IP:

NO2 - 0.1
NH4 - 0.4
pH - 7.5
NO3 - 5
Astea-s datele ppm, mg/l
Cum va par?
Testele au fost facute cu JBL.
Multumesc.

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Redknee
Member

IP:

Dau o bere-2-3 cui imi spune daca e ok sau nu?

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Redknee wrote:NO2 - 0.1
NH4 - 0.4

Astea-s cam mari, cred ca acvariu nu-i ciclat inca (presupunind ca-s reale valorile).

Poze: smilie ... Poze cu plante
Redknee
Member

IP:

Sunt reale, testat cu JBL, testele facute ca la carte, probabil s-a deciclat datorita tratamentului cu baktopur direct pe care l-am facut miercuri, am pe cativa pesti gris(cred ca e gris) si un peste a facut si o ciuperca pufoasa la cura care i-a cam distrus buza de sus...
Daca azi nu vad semne de bine trebuie sa reiau tratamentul...
Si se va decicla si mai rau apa...

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Redknee wrote:Sunt reale, testat cu JBL, testele facute ca la carte

Ceea ce vroiam sa spun e ca testele astea acvaristice sint foarte aproximative. D-aia nu-s foarte "reale" valorile, doar orientative, ceva de genu': "am amoniac in apa" ........ da' exact cit nu stii.

Cu siguranta tratamentu' a deciclat acvariu. Da-le putina mincare sa nu faca mizerie.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Redknee
Member

IP:

Maine schimb jumate din apa si daca pestii au scapat de probleme fac tratament la apa cu nitrivec si aquatan, daca nu repet tratamentul... o sa fie deciclare totala...
Ma gandesc daca nu e bine sa fac trarea apei in apralel cu tratameltun pestilor astfel mentinand cat de cat un echilibru... mai mor si bacteriile bune dar isi revin de la tratamentul apei.. ma gandesc...

Forum Index » Apa
Go to: