[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
dau plante urgent - dar din dar - donatie from humbert  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

n urma cu cateva zile am primit prin bunavointa lui Humbert o gramada de plante (tenellus si blyxa) si cum cantitatea de plante a fost mare am gandit ca asa ar fi omeneste normal sa dau si eu mai departe, deoarece sigur exista cineva care are nevoie de ele

in consecinta se dau 8-9 fire de blyxa si o mana buna de tenellus

locatia de unde se pot ridica - de la mine de acasa, in apropiere de statia de metrou 1 decembrie 1918 visavis de piata trapezului(detaliile le discutam la telefon), dupa ora 18:30 sau dimineata de la 07:30 la 07:45 - preferabil ar fi daca ar fi cineva interesat sa le ridice asta seara

doresc sa mentionez ca am rugamintea ca la un eventual feedback sa fie mentionat Humbert, nicidecum eu, deoarece el este "autorul" acestui act umanitar (ii mai multumesc inca odata pe aceasta cale lui HUmbert)

telef 0765878858 sau 0742410326
[Yahoo!]
king cobra
Junior member
[Avatar]

IP:

nu poti sa le trimiti spre iasi?
[Yahoo!]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

plantele s-au dat deja

imi pare rau, nu am avut cand sa postez modificarea survenita deoarece pana s-a aprobat mesajul deja plantele aveau alt stapan

rog un admin sa inchida acest post

multumesc
[Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: