[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mi-au depus Ramirezii  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Gerrard
Unripe member

IP:

Dupa ce au sapat gropi in doua colturi ale acvariului timp de o luna si ceva, ieri au vazut in sfarsit piatra plata pe care au depus.
Nu cred ca o sa am noroc la randul asta de pui pentru ca apa mea are o duritate prea mare, adica 11.
Dar, pentru viitor o sa am nevoie de niste sfaturi de la cei experimentati. Ma gandesc sa mut icrele intr-un bazin in care parametrii apei sa fie ideali si in care sa pun un simplu filtru cu burete. In clipa de fata perechea de rami sta intr-un comunitar de 80l si pazesc icrele foarte constiinciosi. Este prima data cand vad un ram care da de-a dura un pomaceea vreo 10 cm.
Multumesc, si bine v-am gasit!
Dragosdiscus
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu as incerca totusi sa pun icrele intr-un bazin cu apa pregatita, cam 1/2 distilata+ 1/2 din acvariu. Temperatura egala, coloana mica, aerare buna dar nu direct in icre. Cam aceleasi conditii ca la scalari.

Hope the best, expect the worst.
[Yahoo!]
Gerrard
Unripe member

IP:

De unde as putea sa cumpar apa distilata? Nu cred ca aia pentru auto este ok.
Dragosdiscus
Junior member
[Avatar]

IP:

Cea pentru auto este dedurizata, deci efecul ar fi cam acelasi (scaderea gH si ceva corectie la pH).
In supermagazine gasesti si apa distilata.

Hope the best, expect the worst.
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: