[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
moss-uri sau variante  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

m-am gandit deja ... cu lumina rezolv cumva ( modific capacul)...dar cu co2- nu am loc .....

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Cum adica nu ai loc de CO2? In ce sens?

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nu exista "nu am loc" in acvaristica. Exista mi-e lene, nu am chef sa mut mobile, nu imi permit financiar , ma bate mama , etc
Gandeste-te ca eu am 4 acvarii in dormitor momentan...si doar unul este nano Rezulta ca poti face loc oricand pentru o bomba cu CO2...numai sa vrei. Chiar nu ai unde pune 2 sticle(peturi) de 2 l ?

This message was edited 1 time. Last update was at 16/10/2009 14:04:09

Until you find someone worth dying for, you never really live.
AlinC
Junior member
[Avatar]

IP:

Doua bombe CO2 la cei ~120 de litri vor fi suficiente. Foloseste un T sa obtii o iesire comuna, pentru un singur difuzor. Ca difuzor il poti folosi pe acesta. Eu unul nu folosesc nici numarator de bule, nici valva antiretur. Imi ajunge testul permanent de CO2 (il gasesti tot pe site). "Reglajul" il fac din temperatura bombei, care sta intr-o galeata de apa cu incalzitor: temperatura mai mare = mai mult CO2 si viceversa. Neavand valva sunt atent la startul bombei, sa nu-mi trimita spuma de drojdie pe furtun, in difuzor. In rest, eu n-am probleme in afara de tunsul plantelor, care cresc in draci.

Dupa ce-i prinzi gustul, o sa vrei instalatie cu gaz presurizat, controller si alte dracii din astea scumpe

Galerie foto
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Nici eu n-am avut multe luni valva , pana m-am trezit cu drojdie in acvariu si nu prea mai vedeam pestii DE atunci am . Asa ca o recomand si la altii , de la inceput. Daca nu una speciala pt CO2 ca e mai scumpa putin...macar una din aia banala la 1-2 lei.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

aveti dreptate .... cred ca principalul motiv e ca sunt scumpe ( si sincer nu ma atrage variant home made cu co2...) a doua problema e cu nevasta-mea....I-am mai infipt un nano in camera si deja a inceput sa faca urat . A treia ar fi cu lenea si cu faptul ca la gargauni sunt campion ( si momentan mai am ceva planuri in alte domenii de hobby

Lasand asta la o parte, eu am pus plantele doar temporar.... daca ciclidutele mele vor merge bine ca si dezvoltare, la urmatoarea amenajare vor disparea majoritatea plantelor din acvariu....
Le voi muta intr-un acvariu la servici cel mai probabil ( ceva la cca 200 l pt care urmeaza sa primesc aprobare.)
deocamdata ma joc cu moss-ul si anubisul, restul am inceput doar sa le tund/raresc ...

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: