[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cristi - Slobozia/Bucuresti/Cluj  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
iridium
Junior member

IP:

Salutare,

Ma numesc Cristi si locuiesc in Bucuresti. Sunt de fel din Slobozia, jud.Ialomita si acolo am avut primele tentative mai mult sau mai putin reusite de acvaristica (la nivel amator fireste). Am crescut pesti, spun eu, aproape 4 ani de zile. Am inceput cu un acvariu mic de vreo 7-8 litri pe care l-am umplut cu gupi iar cand nevoia a cerut mai mult, m-am upgradat la un acvariu de vreo 25 de litri in care am chinuit o vreme cam toate speciile de pesti care se pot gasi in piata orasului. Adevarata provocare a venit cand am primit cadou un acvariu ceva mai mare, dar cam disproportionat, facut de o ruda, care nu avea nici o legatura cu pestii de acvariu. Totusi calul de dar nu se cauta la dinti si dimensiunile acvariului (ceva de genul 70X70X25) si-au gasit imediat loc prin mobila de hol de acasa. Atunci a avut loc revolutia in ceea ce ma priveste si de la "bolul cu pestisorul auriu" - kitul de start cum s-ar zice am trecut la pasiune si am inceput sa invat destul de multe chestii despre pestii de acvariu. Acvariu a rezistat destul de multa vreme, pana am plecat in Bucuresti la faculatate si nu a mai avut nimeni altcineva timp de el.

Iata acum m-am intors! Imi renovez apartamentul din Bucuresti si sper sa imi fac un acvariu fain. Va tin la curent cu poze, pe parcursul constructiei lui, dar si dupa aceea, cand va fi in sfarsit populat. Apreciez ca pe undeva prin ianuarie, februarie va fi totul gata. Sa ne auzim cu bine!
[WWW]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai (re)venit
Sper sa iti iasa un acvariu super , ca sa fim invidiosi

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

bine ai venit, Mult succes cu proiectul tau.
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

si spor la treaba.

Viata are ORICUM dreptate!
[Yahoo!]
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bravo,era momentul sa treci na next level!
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: