[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hydre si altele  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
bamse_il
Member
[Avatar]

IP:

am un mic acvariu plantat de 35 l in care au aparut hydre, iar noaptea dupa 1 sau 2 h de intuneric daca aprind lumina se observa pe geam cateva punctulete albe de aproximativ 1mm diametru cu un nucleu putin mai inchis la culoare asemanator unor oua de ceva, dupa ce se aprinde lumina in acvariu dispar.

am vazut pe forum diverse solutii de scapare de hydre dar in acvariu inafara de 4 gupi si 2 pomacea maturi am si vreo 20 de red chery maturi si cativa puiuti, stie cineva un remediu impotriva hydrelor care sa nu ma lase fara creveti, deasemenea are cineva idee ce ar putea fi pseudoouale nocturne?
[Email] [Yahoo!]
bamse_il
Member
[Avatar]

IP:

am prins azi noapte unul din punctuletele care apar noaptea pe geam, arata cam
image
doar ca marginea exterioara si nucleul sunt variatii de alb.

ma gandesc ca ar putea fi pui de Melanoides tuberculata, din care am vreo 4 maturi prin substrat, mai ales ca viteza de deplasare pe geam era spre zero
[Email] [Yahoo!]
aquafm
Junior member
[Avatar]

IP:

Chestiile de pe geam seamana cu puii unor melci tare pacatosi, mici si plati. Fiind asa mici patrund oriunde si se inmultesc repede. Or sa creasca pana la 2-3 mm. Sint foarte inestetici. Le poti da de capat cu un numar potrivit de melci asasini, in cazul tau cred ca ajung 1-2.
Pentru hidre am citit un articol interesant, se pare ca nu afecteaza crevetii

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: